Godsstötta

X
Godsstötta
1 115,00 kr
 exkl. moms
1 393,75 kr inkl. moms
styck
Artikelnr:   85910
Se alla 2 alternativ
  • Snabba leveranser
  • Minst 3 års garanti
  • 60 dagars retur- och ångerrätt

Beskrivning

  • Robust godsstötta som effektiviserar arbetet vid lastning i skåp.
  • Finns i två versioner, aluminiumstötta med kuggstång samt stålstötta med gasfjäder.
  • Stöttan har en justerbar längd på mellan 2,35-3,35 meter för att passa merparten av alla skåp på marknaden.
  • Aluminiumstötta: godsstötta tillverkad nästan helt i aluminium för att skapa ett lätthanterligt arbetsredskap med mycket låg egenvikt. Med en vikt på endast 5,3 kg är denna stötta en av marknadens absolut lättaste stöttor. Ett bra redskap för att enkelt förankra och separera gods i ett lastbilsskåp.
  • Stålstötta med gasfjäder: robust patenterad godsstötta med gasfjäder som effektiviserar arbetet vid lastning i skåp. Ingen utanpåliggande kuggstång, vilket helt eliminerar risken med klämskador vid inspänning och frigöring av stöttan. Längden på själva stöttan justeras en gång efter skåpets höjd och därefter fixeras stöttan på plats enbart genom aktivering av gasfjädern.

Miljövänliga och/eller sociala fördelar

Denna förpackning är återvinningsbar till 100 %, vilket betyder att dess samtliga komponenter vid slutet av livslängden kommer att kunna återvinnas i distinkta produkter via specifika återvinningsprocesser.
Denna förpackning är, helt eller delvis, återvunnen, vilket innebär att den är tillverkad av material som gått igenom specifika återvinningsprocesser (se de tekniska egenskaperna för mer information).
Denna produkt är återvinningsbar till 100 %, vilket betyder att dess samtliga komponenter, vid slutet av dess livslängd, kommer att kunna återvinnas i distinkta produkter via specifika återvinningsprocesser.

Detaljer

Produktinformation

Varunamn Godsstötta, Längd: 3.35 m, Typ: Kuggstång, Färg: Silver, Modell: Aluminium
Varumärke Forankra
Förpackning styck

Teknisk specifikation

Längd (m) 3.35 m
Typ Kuggstång
Färg SILVER
Modell Aluminium
Återvunnen förpackning (%) 100 %
Återvinningsbar förpackning JA - 100%
Produktens ursprung Gjord i EU
Återvinningsbar produkt JA - 100%
Teknisk data 2.35-3.35 m

Våra recensioner är äkta och tillförlitliga. Klicka här om du vill veta mer om våra förfaranden för autentisering och kontroll.