Välkommen till Witre Manutan

Utrustning för industri, lager och kontor.

Witre Manutan är det kompletta varuhuset inom arbetsplatsutrustning för industri, lager och kontor.
Med marknadens bredaste sortiment och produkter från ledande tillverkare har vi allt du behöver för att utrusta din arbetsplats. Med hög servicegrad och medarbetare som kan sin sak brinner vi för god arbetsmiljö och att hjälpa dig till välfungerande dagar på jobbet.

Categories Witre Manutan
Lager & Industri

Vi utrustar din lager- och industrimiljö!

Här hittar du förvaringslösningar såsom pallställ och hyllsystem, transport- och lyftutrustning som bl.a. pallyftare, magasinkärror och vagnar samt möbler för arbetsstationer och omklädningsrum. Helt enkelt all utrustning ni behöver för effektiva och säkra lager och industriarbetsplatser.

Verkstad

Rätt verktyg för din verksamhet!

I denna kategori hittar du kringutrustning till industri och verkstad. Här finns allt från handverktyg och verktygsförvaring till mätinstrument, belysning och batterier. Vi har även ett av marknadens bredaste sortiment av spark- och flakcyklar för smidiga och effektiva transporter på stora arbetsplatser.

Pack & Emballage

Allt för effektiv frakt och förvaring!

I denna produktkategori hittar du backar, lagerlådor och behållare för trygg förvaring av smågods, livsmedel och vätskor på din arbetsplats. Vi har även allt du behöver för smidiga och säkra utleveranser: Kompletta packbord och väsentlig kringutrustning såsom pallar, emballage samt packverktyg.

Kontor

Allt för funktionella och trivsamma kontor!

Vi har möbler för era olika kontorsmiljöer såsom arbetsstation, konferensrum, lunchrum och reception. Våra stolar, bord, mattor och förvaringsprodukter finns i alla prisklasser med fokus på ergonomi och kvalitet. Komplettera med whiteboards, planeringsravlor, skärmväggar, och kontorsmaterial. Kringutrustning är nödvändig för att arbetet skall flyta smidigt varje dag.

Avfall & Städ

Ta hand om personal och arbetsmiljö!

Här hittar du allt från tippcontainers och avfallsbehållare till askkoppar, källsortering och papperskorgar. Tillsammans med ett stort sortiment av förbrukningsmaterial och städutrustning har vi alla produkter ni behöver för att på bästa sätt hantera städning och avfall på hela företaget. Både inomhus och ute.

Säkerhet

Utrustning för säkra arbetsplatser!

Säkra personal och lokal med vårt breda sortiment av säkerhetsutrustning. Här hittar du personlig skyddsutrustning såsom skyddskläder, accessoarer och fallskydd.
Vi har även ett stort utbud av arbetsmiljöprodukter såsom trafikspeglar, avspärrning och skyltar samt skyddsprodukter mot inbrott, spillolyckor och brand. Om olyckan ändå är framme; se till att ha första hjälpen nära till hands!

Utemiljö

Även utsidan räknas!

Skapa en välkomnande och fungerande utemiljö med vårt stora sortiment av produkter för både företag och offentlig miljö. Här hittar du utemöbler av alla slag; från loungeset till parkbänkar men även utrustning för trafik och parkering såsom farthinder, snöredskap och cykelställ som säkrar entré och uteplats.

Köpguider

Ta hjälp av våra köpguider för att hitta rätt produkt.

Populära produktgrupper

Har du svårt att hitta i vårt breda sortiment? Här har vi samlat våra mest populära produktkategorier.

Utvalda Varumärken

Kundupplevelse