kampanjsida utemobler

Välj kategori:

Från:

1175 kr

Bord Festival

Hopfällbara bord för uteplatsen, partytältet eller som extra möbler inomhus. Skivan är av gran, som är gullaserad, med en klarlack ovanpå. Stativet är grönlackerat. Levereras monterade bara att fälla upp.

Bord Festival

Från:

530 kr

Bänk Festival

Hopfällbara bänk för uteplatsen, partytältet eller som extra möbler inomhus. Skivan är av gran, som är gullaserad, med en klarlack ovanpå. Stativet är grönlackerat. Levereras monterade bara att fälla upp.

Bänk Festival

Från:

2555 kr

Bänkbord Jack

Jack är ett praktiskt bänkbord som passar både till den lilla trädgården eller till offentliga platser. Tillverkad i brunlaserad furu med varmgalvat stålstativ (Ø 32 mm). Levereras omonterad.

Bänkbord Jack

Från:

2955 kr

Bänkbord Sjumansholmen 2

Bänkbord Sjumansholmen, 8 personer. Tillverkas i FSC-märkt brunlaserad nordisk furu. Ø 50 mm parasolhål. Virkestjocklek 33 mm. Levereras omonterat.

Bänkbord Sjumansholmen 2

Från:

1905 kr

Picknickbord ihopfällbart

Hopfällbart säte, alltid rent och torrt. Impregnerad furu. Levereras omonterad.

Picknickbord ihopfällbart

Från:

2470 kr

Bänkbord Picnic

Picknick 170 cm, 8 personer. Tillverkas i FSC-märkt brunlaserad nordisk furu. Sitsar går att fälla upp vid regn. Virkestjocklek 40 mm. Levereras omonterat.

Bänkbord Picnic

Från:

5145 kr

Bänkbord Picnic Robust

En populär och lättplacerad utemöbel för rastplatser, parker eller på arbetsplatsen. Tillverkas i FSC-märkt brunlaserad nordisk furu. Varmgalvaniserad 45 mm rörstativ, Ø 50 mm parasolhåll, 40 mm virkestjocklek. Levereras omonterat.

Bänkbord Picnic Robust

Från:

2075 kr

Bänkbord A-Picnic

Ett bänkbord som är robust och kraftigt. Bänkbord A-Picnic har sitsar som är lätta att fälla upp. Bordsskivan har storleken 60 x 150 cm. Bordet är gråfärgat och tillverkat av furu.

Bänkbord A-Picnic

Från:

3945 kr

Bänkbord Bastant

Bänkbord Bastant finns i två varianter; en med ryggstöd och en utan ryggstöd. Välj det bord som passar dina behov bäst.

Bänkbord Bastant

Från:

1250 kr

Stol Donsö Brun, stapelbar

En klassiker som håller många år framöver. Stolen har ett skönt gung i sitsen och är stapelbar. Tillverkat av svensk laserad furu. Allt stål är galvaniserat och pulverlackat. 5 års rostskyddsgaranti

Stol Donsö Brun, stapelbar

Från:

1300 kr

Bord Donsö Ø 100 Brun

En klassiker som håller många år framöver. Borden är rustika och stabila. Levereras omonterat. Tillverkat av svensk laserad furu. Allt stål är galvaniserat och pulverlackat. 5 års rostskyddsgaranti

Bord Donsö Ø 100 Brun

Från:

700 kr

Bord Dublin Ø 70

Cafébord 70 cm diameter helt i aluminium. Praktiska och lättskötta små caféset som passar in i de flesta miljöer såsom den lilla fikahörnan eller i lunchrum och caféer.

Bord Dublin Ø 70

Från:

425 kr

Plastmöbler Vinga: Positionsstol

Serien Vinga med utemöbler i stabil plast av högsta kvalitet som både behåller färgen och har en blank, tilltalande yta. Plaststolarna är helt underhållsfria och lätta att förflytta och tål alla väder.

Plastmöbler Vinga: Positionsstol

Från:

425 kr

Stol Leeds, stapelbar

Lätt och praktisk caféstol i aluminium. Passar in i de flesta miljöer. Stapelbar.

Stol Leeds, stapelbar

Från:

965 kr

Plastmöbler Vinga: Bord

Serien Vinga med utemöbler i stabil plast av högsta kvalitet som både behåller färgen och har en blank, tilltalande yta. Plastborden är helt underhållsfria och lätta att förflytta och tål alla väder. Borden levereras omonterade.

Plastmöbler Vinga: Bord

Från:

295 kr

Bord Café

Ett cafébord med diametern 60 cm. Bord Café har en bordsskiva av härdat glas och en stomme av stål. Ett snyggt och klassiskt bord för café eller restaurang.

Bord Café

Från:

1095 kr

Stol Sandhamn

Utemöblerna i Serien Sandhamn är svenska klassiker. Benställningens utformning och metallens utförande gör att du får en gungande effekt. Stol Sandhamn är mycket bekväm att sitta i. Stolen är stapelbar. Kombinera med bordet ur samma serie.

Stol Sandhamn

Från:

1245 kr

Bord Sandhamn

Serien Sandhamn är en svensk klassiker inom utemöbler. Bord Sandhamn finns här i modernt utförande med en stålställning av PolyZink och bänkskiva i laserad furu. Bordet har storleken 100 cm. Kombinera med stolen ur samma serie.

Bord Sandhamn

Från:

515 kr

Stol Glimminge

Metall är den gemensamma nämnaren i möbelserien Glimminge. Stolen är helt gjord i metall och har en smideslook. Stol Glimminge har armstöd och är stapelbar. Kombinera med borden ur samma serie.

Stol Glimminge

Från:

620 kr

Bord Glimminge

Bord Glimminge tillhör en serie möbler där metall är den gemensamma nämnaren. Bordet är helt gjort i metall och har en smideslook. Det finns i storlekarna 70 cm och 100 cm. Kombinera med stolarna ur samma serie.

Bord Glimminge

Från:

85 kr

Stolsdyna till Stol Arlöv

Tillbehör till Stol Arlöv. Stolsdynorna är gjorda av polyester och finns i färgerna beige och mörkgrå. De är speciellt framtagna till Arlövstolen.

Stolsdyna till Stol Arlöv

Från:

1295 kr

Sittsäck Swing Scuba

Sittsäckar som har anpassats för utomhusbruk. Säck i fåtöljutförande med både sits och rygg. Sittsäck Swing Scuba är tillverkad av plastklädd vattenavvisande polyester som är extra kraftig. Den är fylld med EPS-pärlor som ger perfekt komfort. Swing Scuba finns i färgerna svart, orange och petrolblå. Perfekt för den avslappnade uteplatsen.

Sittsäck Swing Scuba

Från:

355 kr

Sittsäck Cube Scuba

Snygga sittsäckar som anpassats för utomhusbruk. Sittsäck Cube Scuba har extra kraftiga tyger i 100% polyester. De har en plastad insida, är vattenavvisande samt fyllda med EPS-pärlor för optimal komfort. Sittsäck Cube Scuba går att använda till mycket; som sittsäck, fotpall eller allmän inredningsdetalj. Köp flera stycken och gör en stor hög av sittsäckar för en avslappningsplats utomhus. Säckarna finns i färgerna svart, röd, orange och petrolblå.

Sittsäck Cube Scuba

Från:

765 kr

Stol Arlöv

Stol Arlöv är mycket väderbeständiga stapelfåtöljer av aluminium och textilene. Textilene är ett syntetiskt material som står emot UV-strålning och är lätt att rengöra. Materialet Gaumo används på armstöden. Gaumo består av återvunnen plast som präglats för att ge ett snyggt, träliknande utseende. Materialet finns i flera färger och kräver ingen skötsel. Stol Arlöv är ett snyggt tillskott till din uteplats. Som tillval finns speciellt framtagna stolsdynor.

Stol Arlöv

Från:

3385 kr

Bord England

Bord England har en grålaserad, borstad bordsskiva med grå ben. Flera lager färg används på bordet där det sista lagret färg delvis slipas bort från träytan. Kvar blir en sliten yta som gör att bordet sticker ut från mängden. Det är tillverkat av FSC-certifierad kärnfuru från Norrland. Bordet har storleken 86x195 cm.

Bord England

Från:

1660 kr

Bänk England

Bänk England har en grålaserad, borstad yta med grå ben och sits. Flera lager färg används på bänken där det sista lagret färg delvis slipas bort från träytan. Kvar blir en sliten yta som gör att bänken sticker ut från mängden. Det är tillverkat av FSC-certifierad kärnfuru från Norrland. Bänken har storleken 40x180 cm.

Bänk England

Från:

4595 kr

Bord Nydala

Bord Nydala är ett fast bord som mäter 96x220 cm. Det har en bordsskiva av materialet Gaumo, som består av återvunnen plast som präglats för att ge ett utseende som liknar trä. Materialet behöver ingen särskild skötsel. Benställningen är vitmålad och av aluminium vilket gör Bord Nydala beständigt mot väder och vind.

Bord Nydala

Från:

1395 kr

Sittsäck MyBag Scuba

Sittsäck som har anpassats för utomhusbruk. Säcken har extra kraftigt tyg i 100% polyester, som är vattenavisande. Den har en plastad insida samt är fylld med EPS-pärlor för hög komfort. Har handtag av polyester. Sittsäck MyBag Scuba finns i färgerna svart, orange och petrolblå.

Sittsäck MyBag Scuba

Från:

770 kr

Parasollfot Tor

Granitfot med gummilist som skyddar underlaget. För parasoller med stång 38-58 mm. Rör i rostfritt stål.

Parasollfot Tor

Från:

690 kr

Parasollfot Mito

Granitfot med obearbetad yta. Handtag och två hjul för enkel förflyttning. För parasoller med stång 35-48 mm. Rör i rostfritt stål.

Parasollfot Mito

Från:

810 kr

Parasoll Taranto

Stång i antracitfärgad aluminium, 2-delad, Ø 48 mm. 200 g polyesterväv med ventilationslucka.

Parasoll Taranto

Från:

255 kr

Parasollfot till Parasoll Sidewinder

Tillbehör till Parasoll Sidewinder. Betongplatta som väger 20 kg och säljs styckvis. Det är rekommenderat att alltid använda 4 st plattor för att få högsta stabilitet i parasollfoten.

Parasollfot till Parasoll Sidewinder

Från:

3115 kr

Parasoll Sidewinder

Parasoll Sidewinder finns i färgerna beige och svart. Parasollet går att ställa i olika vinklar. Det skyddar dig från solen under dagens alla timmar, från lågt stående morgon- eller kvällssol till högt stående sol mitt på dagen. Det går att låsa parasollets läge runt sin egen axel. Börja med att trycka på pedalen vid kryssfoten, vrid parasollet till önskad placering och släpp sedan pedalen. Parasollet stannar i detta läge och följer inte vindriktningen. Parasoll Sidewinder är tillverkat av polyestertyg och har en mörkbrun metallstomme. Stöd till parasollfot medföljer men parasollfoten måste beställas separat.

Parasoll Sidewinder

Från:

3995 kr

Paviljong Luxor

Paviljong Luxor levereras komplett med tak, sidoväggar och myggnät. Paviljongen har tak och väggar av ljusgrå polyester och en mörkbrun metallstomme. Den finns i storlekarna 300x300 cm och 300x400 cm. Metallstag för att förankra paviljongen i gräsmattan medföljer.

Paviljong Luxor

Från:

3715 kr

Parkbänk Comfort

Funktionellt och av hög kvalitet. Bänk av 4 träplankor. Försedd med hål för installering på marken. FSC-certifierat.

Parkbänk Comfort

Från:

2500 kr

Parksoffa Göteborg

Göteborg 3 sits soffa tillverkas i FSC-märkt brunlaserad nordisk furu. Virkestjocklek 27 mm. 32 mm pulverlackerat svart rörstativ.

Parksoffa Göteborg

Från:

2905 kr

Parksoffa Helsingborg

Helsingborg 3 sits soffa tillverkas i FSC-märkt brunlaserad nordisk furu. Virkestjocklek 27 mm. 22 mm varmgalvaniserat rörstativ.

Parksoffa Helsingborg

Från:

5125 kr

Parksoffa Tor

Parksoffan Tor är stabil. Tillverkas i FSC-märkt svartmålad nordisk furu. Virkestjocklek 33 mm. Kraftig 10 cm tjockt betongstativ. Passar sig väl på allmänna platser såsom parker mm. Levereras omonterad.

Parksoffa Tor

Från:

1555 kr

Parkbänk Lund

Parkbänk Lund är vitlaserad och tillverkad av FSC-certifierad kärnfuru. En klassisk bänk som är perfekt för uteplatsen.

Parkbänk Lund

Från:

6300 kr

Cafégrupp Donsö Brun

Utemöbler som passar bra in i de flesta miljöer såsom uteplatsen på ditt företag, café och resturanger. En klassiker som håller många år framöver. Stolen har ett skönt gung i sitsen och är stapelbar. Borden är rustika och stabila. Levereras omonterat. Tillverkat av svensk laserad furu. Allt stål är galvaniserat och pulverlackat. 5 års rostskyddsgaranti. Bestående av: 1 bord Donsö - Brun/antracit. Levereras omonterad. Ø = 100 cm. 4 stolar Donsö - Brun/antracit, stapelbar. H x B x D = 84 x 65 x 52 cm

Cafégrupp Donsö Brun

Från:

2105 kr

Partymöbel Festival

Hopfällbara bord och bänkar för uteplatsen, partytältet eller som extra möbler inomhus. Skivorna är av gran, som är gullaserad, med en klarlack ovanpå. Stativet är grönlackerat. Levereras monterade bara att fälla upp. Bestående av: 1 bord Festival - H x B x D = 78 x 220 x 67 cm. Tjocklek skiva = 24 mm. 2 bänkar Festival - H x B x D = 48,5 x 220 x 27 cm. Tjocklek skiva = 28 mm

Partymöbel Festival

Från:

1475 kr

Cafégrupp Leeds Dublin

Praktiska och lättskötta små caféset som passar in i de flesta miljöer såsom den lilla fikahörnan eller i lunchrum och caféer. Bestående av: 1 bord Dublin. Cafébord 70 cm diameter helt i aluminium. H x Ø = 71,5 x 70 cm 2 stolar Leeds. Lätt och praktisk caféstol i aluminium. Stapelbar. Sitthöjd = 44 cm. H x B x D = 73 x 53 x 54 cm.

Cafégrupp Leeds Dublin

Från:

2590 kr

Möbelgrupp Vinga Blå 1

Serien Vinga med utemöbler i stabil plast av högsta kvalitet som både behåller färgen och har en blank, tilltalande yta. Plastborden och stolarna är helt underhållsfria och lätta att förflytta och tål alla väder. Borden levereras omonterade. Med uttag för parasoll Ø 38 mm. Bestående av: 1 bord Vinga - H x B x D = 70 x 140 x 100 cm. Vikt = 11,4 kg. 4 stolar Vinga Positionsstol - Sitthöjd = 43 cm. H x B x D = 108 x 59 x 59 cm. Vikt = 15,9 kg.

Möbelgrupp Vinga Blå 1

Från:

2490 kr

Hammock Dalom

En klassisk hammock som har funnits i flera decennier och är en favorit på många uteplatser. Med rätt dyna håller den fortfarande stilen. Hammock Dalom är tillverkad av FSC-märkt kärnfuru och har behandlats med vattenbaserad lasyr. FSC-certifierad kärnfuru från Norrland förstärkt med en ytbehandling i flera steg ger gott skydd mot väder och vind. Med vit täcklasyr får Hammock Dalom ett maritimt utseende. Tak och dynor beställs separat.

Hammock Dalom

Från:

410 kr

Tak till Hammock Dalom

Tillbehör till Hammock Dalom. Hammocktak i vit polyester som är PU-behandlad för optimal vattenavisning. Komplettera hammockmodellen Dalom med ett tak, för en utemöbel av klassisk stil.

Tak till Hammock Dalom

Från:

2890 kr

Parkbänk Deluxe

Parkbänk Delux är en soffa för offentlig miljö som med sitt väl tilltagna sittdjup ger en inbjudande känsla. Raka linjer och sidostycken i varmförzinkad metall ger soffan en modern och stilren design. Tillverkad av norrländsk FSC-certifierad kärnfuru.

Parkbänk Deluxe

Från:

695 kr

Stol Bora stapelbar

Stol Bora är en stapelbar stol med armstöd i mycket tålig och lättskött plast, vilket gör den utmärkt i offentliga miljöer eller på uteplatsen på jobbet. Den glasfiberförstärkta stommen ger en mycket god hållbarhet och väderbeständighet.

Stol Bora stapelbar

Från:

7190 kr

Loungeset Joliette med dynor

Loungeset Joliette är ett nätt och lättplacerat set med en stomme i matt vitlackerad aluminium, vilket gör den stabil och väderbeständig utan att kräva någon skötsel. Sitsen är tillverkad av textilene, ett syntetiskt material som står emot UV-strålning och som är lätt att rengöra. I setet ingår hörngruppen, gråa dynor i polyester samt soffbord, Bordets mått 80 x 80 cm, höjd 45 cm. Hela setet levereras i en kartong.

Loungeset Joliette med dynor

Från:

475 kr

Stol Marieholm

Serien Marieholm har robusta plastsitsar i flera färger och en kraftig stomme av metall. Stolen är stapelbar. Välj din favoritfärg eller mixa olika färger i en och samma grupp. Stol Marieholm finns i färgerna röd, svart och vit.

Stol Marieholm

Från:

2425 kr

Bänkbord Picnic Kanel

Robust och kraftig picnicbänk! En perfekt bänk för uteplatsen. Svartlackerat stålunderrede och bänk av kanellaserad furu.

Bänkbord Picnic Kanel

Från:

8390 kr

Loungeset Canby hörngrupp med dynor

Loungeset Canby hörnset är en soffgrupp i beige konstrotting bestående av en hörnsoffa samt ett soffbord med måtten 130 x 60 cm, höjd 45 cm. Levereras med beigea dynor tillverkade i polyester.

Loungeset Canby hörngrupp med dynor

Från:

12995 kr

Loungeset Canby 3 delar med dynor

Loungeset Canby i tre delar är en soffgrupp i beige konstrotting bestående av en 3-sits soffa, två fåtöljer och ett soffbord med måtten 130 x 60 cm, höjd 45 cm. Levereras med beigea dynor tillverkade i polyester.

Loungeset Canby 3 delar med dynor

Från:

7995 kr

Loungeset Ventura med dynor

Loungeset Ventura är ett smidigt och snyggt set för den mindre ytan, gruppen kräver inte större yta än 2 x 2 m. Ett utmärkt set för den mindre uteplatsen eller terrassen! I setet ingår en 3-sits och en 2-sits soffa inklusive gråa dynor i polyester samt soffbord. Bordets mått 80 x 80 cm, höjd 68 cm.

Loungeset Ventura med dynor

Från:

9995 kr

Loungeset Colby med dynor

Loungeset Colby - ett komplett och prisvärt möbelset i beige konstrotting. I setet ingår en 3-sits soffa (920 x 1740 x 640 mm), två fåtöljer (910 x 600 x 750 mm) och soffbord. Bordets mått är 1110 x 610 mm, höjd 450 mm. Setet inkluderar även mullvadsgråa dynor till soffa och fåtöljer i olefintyg, vilket gör dem färgbeständiga, snabbtorkande och lätta att göra rent - perfekt för Nordiskt klimat.

Loungeset Colby med dynor

Från:

4290 kr

Bord Leone

Aluminiumserien Leone är den perfekta matgruppen på uteplatsen i sommar! Med plats för minst 6 stolar finns det rum för alla. Den matta vitlackerade aluminiumkonstruktionen gör bordet stabilt och väderbeständigt utan att kräva någon skötsel, det gör det även lätt att flytta undan vid behov.

Bord Leone

Från:

2095 kr

Bord Turin

Turin - Marknadens mest prisvärda teakmöbler? Alla delar i möbelserien Turin går att kombinera fritt och samtliga möbler är smidiga och hopfällbara. De är lättplacerade och ett utmärkt set för den mindre uteplatsen eller terrassen!

Bord Turin

Från:

790 kr

Stol Turin hopfällbar

Turin - Marknadens mest prisvärda teakmöbler? Alla delar i möbelserien Turin går att kombinera fritt och samtliga möbler är smidiga och hopfällbara. De är lättplacerade och ett utmärkt set för den mindre uteplatsen eller terrassen!

Stol Turin hopfällbar

Från:

1980 kr

Soffa Turin hopfällbar

Turin - Marknadens mest prisvärda teakmöbler? Alla delar i möbelserien Turin går att kombinera fritt och samtliga möbler är smidiga och hopfällbara. De är lättplacerade och ett utmärkt set för den mindre uteplatsen eller terrassen!

Soffa Turin hopfällbar

Från:

13190 kr

Loungeset Weldon med dynor

Loungeset Weldon är en aluminiummöbel med vit matt finish. Det byggbara loungesetet levereras med gråa allvädersdynor i olefintyg, vilket gör dem färgbeständiga, snabbtorkande och lätta att göra rent - perfekt för Nordiskt klimat.

Loungeset Weldon med dynor

Från:

1195 kr

Soffbord Leone

Soffbord Leone är ett bord som är lätt att kombinera med alla utegrupper. Den svartlackerade aluminiumkonstruktionen gör bordet stabilt och väderbeständigt utan att kräva någon skötsel, det gör det även lätt att flytta undan vid behov.

Soffbord Leone

Från:

15595 kr

Loungeset Grandby 3 delar med dynor

Loungeset Grandby är en möbelgrupp med lite retrokänsla. Den består av en 3-sits soffa, två fåtöljer och ett soffbord med måtten 1350x700 mm. Sittmöblerna har flätad konstrotting i sits och rygg medan stommen är tillverkad av svartlackerad aluminium. Även soffbordet är helt i svart/grålackad aluminium, vilket gör det stabilt och mycket väderbeständigt. Levereras med gråa dynor i olefintyg, ett material som gör dem färgbeständiga, snabbtorkande och lätta att göra rent - perfekt för Nordiskt klimat.

Loungeset Grandby 3 delar med dynor

Från:

1995 kr

Soffbord Grandby

Soffbord Grandby är ett svart matt bord helt i aluminium med samma retrokänsla som soffgruppen Grandby. Materialvalet gör bordet stabilt och väderbeständigt utan att kräva någon skötsel, men samtidigt lätt att flytta vid behov.

Soffbord Grandby

Från:

6995 kr

Soffa Coleville med dynor

Mjuka former i en blandning av klassiska och moderna linjer utmärker Colevilles 3-sits soffa. Stommen är tillverkad av mattlackade svarta rundrör i aluminium och levereras med dynor i grått olefintyg, ett material som gör dem färgbeständiga, snabbtorkande och lätta att göra rent - perfekt för Nordiskt klimat. Soffbord Grandby passar utmärkt till.

Soffa Coleville med dynor

Från:

2995 kr

Fåtölj Coleville med dyna

Mjuka former i en blandning av klassiska och moderna linjer utmärker Colevilles fåtölj. Stommen är tillverkad av mattlackade svarta rundrör i aluminium och levereras med dynor i grått olefintyg, ett material som gör dem färgbeständiga, snabbtorkande och lätta att göra rent - perfekt för Nordiskt klimat. Soffbord Grandby passar utmärkt till.

Fåtölj Coleville med dyna

Från:

4695 kr

Bord Calmar

Bord Calmar är ett bord med generösa mått som ger plats åt många. Calmar har en stilren design i matt vitlackerad aluminium vilket gör bordet stabilt och väderbeständigt utan att kräva någon skötsel, men samtidigt lätt att flytta vid behov.

Bord Calmar

Från:

3395 kr

Utekök Bellac

Skapa en smidig och stilsäker avlastningsyta på uteserveringen eller uteplatsen med Bellac utekök. Stommen är tillverkad av vit mattlackerad aluminium och toppad med en stenskiva i grå granit. Utekök Bellac finns i tre olika byggbara delar så att du kan anpassa den efter just dina behov! En rak bänkdel med överhylla, en rak bänkdel med kran och vask samt en hörndel med bänkyta. Alla delar inkluderar underhylla för maximal förvaring.

Utekök Bellac

Från:

1795 kr

Bord Clip

Bord Clip är ett stilrent bord i antracitfärgad plast som passar utmärkt att kombinera med stolarna Bora eller Net. Bordet är mycket väderbeständigt och kräver ingen skötsel. Perfekta bordet för den mindre uteplatsen eller terrassen!

Bord Clip

Från:

1995 kr

Soffa Net

Soffa Net är en elegant stapelbar soffa i italiensk design. Den är helgjuten i slagtålig plast vilket gör den väderbeständig och stabil men samtidigt lätta att flytta och förvara. Den perforerade sitsen gör att sittytan alltid håller sig torr. Passar utmärkt för uteserveringar eller på uteplatsen.

Soffa Net

Från:

1195 kr

Fåtölj Net

Fåtölj Net är en elegant stapelbar stol med förhöjt ryggstöd i italiensk design. Den är helgjuten i slagtålig plast vilket gör den väderbeständig och stabil men samtidigt lätta att flytta och förvara. Den perforerade sitsen gör att sittytan alltid håller sig torr. Passar utmärkt för uteserveringar eller på uteplatsen.

Fåtölj Net

Från:

995 kr

Stol Net

Stol Net är en elegant stapelbar stol i italiensk design. Den är helgjuten i slagtålig plast vilket gör den väderbeständig och stabil men samtidigt lätta att flytta och förvara. Den perforerade sitsen gör att sittytan alltid håller sig torr. Passar utmärkt för uteserveringar eller på uteplatsen.

Stol Net

Från:

1050 kr

Bord Loire

Bord Loire har ett underrede i svartlackerad gjutjärn och en bordsskiva av vit eller svart marmor. Perfekt för att skapa en lyxig känsla på den mindre uteplatsen eller uteserveringen.

Bord Loire

Från:

11875 kr

Soffa Kenton med dynor

Soffa Kenton - ett exempel på en smakfull kombination av konstrotting och teak, utmärkt i ett uterum eller på den avslappnade och stilsäkra uteplatsen. 3-sits soffan levereras med två extra tjocka sittdynor respektive ryggdynor. Samtliga dynor är klädda i grått olefintyg, vilket gör dem färgbeständiga, snabbtorkande och lätta att göra rent - perfekt för Nordiskt klimat. Passar utmärkt till Soffborden Kastos i teak.

Soffa Kenton med dynor

Från:

5395 kr

Fåtölj Kenton med dyna

Fåtölj Kenton - ett exempel på en smakfull kombination av konstrotting och teak, utmärkt i ett uterum eller på den avslappnade och stilsäkra uteplatsen. Fåtöljen levereras med både sittdyna och en smidig ryggdyna klädda i grått olefintyg, vilket gör dem färgbeständiga, snabbtorkande och lätta att göra rent - perfekt för Nordiskt klimat. Passar utmärkt till Soffborden Kastos i teak.

Fåtölj Kenton med dyna

Från:

1775 kr

Soffbord Kastos

Soffbordsserien Kastos består av två vackra, lättplacerade soffbord i naturell teak som gör sig lika utmärkt tillsammans som var för sig. Var flexibel och möblera modernt - skjut in det lilla bordet, som är lägre, en bit under det större! Soffborden passar perfekt till de flesta utegrupper men även inomhus.

Soffbord Kastos

Från:

13475 kr

Soffa Zalongo med dynor

Zalango - En mycket elegant grupp där kvalitetsteak kombineras med benställningar i antracitlackerad aluminium. De tvärställda teakribborna i rygg och armstöd höjer intrycket av kvalitet och elegans. Till soffan hör gråa dynor samt två prydnadskuddar i olefintyg, vilket gör dem färgbeständiga, snabbtorkande och lätta att göra rent - perfekt för Nordiskt klimat.

Soffa Zalongo med dynor

Från:

6165 kr

Fåtölj Zalongo med dyna

Zalango - En mycket elegant grupp där kvalitetsteak kombineras med benställningar i antracitlackerad aluminium. De tvärställda teakribborna i rygg och armstöd höjer intrycket av kvalitet och elegans. Till fåtöljen hör gråa dynor samt en prydnadskudde i olefintyg, vilket gör dem färgbeständiga, snabbtorkande och lätta att göra rent - perfekt för Nordiskt klimat.

Fåtölj Zalongo med dyna

Från:

5225 kr

Soffbord Zalongo

Zalango - En mycket elegant grupp där kvalitetsteak kombineras med benställningar i antracitlackerad aluminium. De tvärställda teakribborna på bordet höjer intrycket av kvalitet och elegans.

Soffbord Zalongo

Från:

13195 kr

Bord Chios

Bord Chios med bordsskiva av tvärgående teakribbor bildar en stilsäker matplats med plats för många. Trots sina smäckra dimensioner är det ett stabilt bord som tål att stå ute år efter år och kräver minimalt underhåll.

Bord Chios

Från:

2995 kr

Stol Kenton med dyna

Stol Kenton - ett exempel på en smakfull kombination av konstrotting och teak, utmärkt på en stilsäker uteplats. Konstrottingen är glesvävd vilket ger matstolen ett nätt intryck. Den levereras med både sittdyna och en smidig ryggdyna i grått. Samtliga dynor är klädda i slitstarkt grått olefintyg, vilket gör dem färgbeständiga, snabbtorkande och lätta att göra rent - perfekt för Nordiskt klimat. Matstolen passar utmärkt till Bord Chios i teak.

Stol Kenton med dyna

Från:

1085 kr

Stol Angelica

Stol Angelica är en stapelbar karmstol som passar in på de flesta uteplatser tillsammans med valfritt bord. Tunn vacker flätad konstrotting på en stabil stålstomme ger en väderbeständig stol som inte kräver någon skötsel.

Stol Angelica

Från:

1090 kr

Solsäng Creston

Solsäng Creston är en praktisk och prisvärd solsäng med stomme i vit mattlackerad aluminium och sits i grå textilene, ett syntetiskt material som står emot UV-strålning och som är lätt att rengöra. Passar perfekt till hotell eller avslappnade uteplatser.

Solsäng Creston

Från:

890 kr

Positionsstol Creston

Positionsstol Creston är en praktisk och prisvärd positionsstol med stomme i vit mattlackerad aluminium och sits i grå textilene, ett syntetiskt material som står emot UV-strålning och som är lätt att rengöra. Stol Creston är lätt att kombinera med valfritt matbord.

Positionsstol Creston

Från:

7475 kr

Bord Rodez

Bord Rodez är det moderna bordet med benställning i vitlackad aluminium och bordsskiva i mycket tålig högtryckslaminat med naturtroget mönster av trä. En bästsäljare med plats för många som passar till de flesta matstolar och i de flesta miljöer.

Bord Rodez

Från:

695 kr

Stol Leone stapelbar

Aluminiumserien Leone är den perfekta matgruppen på uteplatsen i sommar! Aluminiumstommen gör stolarna stabila samtidigt som de är lätta och smidiga att flytta. Stol Leone är mycket väderbeständig utan att kräva någon skötsel. Sitsen är tillverkad av Textilene, ett syntetiskt material som står emot UV-strålning och som är lätt att rengöra. Stolarna har armstöd och är stapelbara.

Stol Leone stapelbar

Från:

1895 kr

Stol Alvena med dyna

Stol Alvena är en pinnstol med armstöd som hämtar inspiration från 1940-talet men som passar in på alla moderna uteplatser. Stolen är tillverkad i väderbeständig vit mattlackad aluminium vilket gör den stabil men lätt att flytta vid behov. Levereras med grå dyna i polyester.

Stol Alvena med dyna

Från:

1095 kr

Fåtölj Ninja

Fåtölj Ninja är klassiska matstolar i konstrotting, lätta att kombinera med valfritt bord. De är väderbeständiga utan att kräva någon skötsel, finns i färgerna brun och beige.

Fåtölj Ninja

Från:

595 kr

Dyna till Solsäng Creston

Tillbehör till Solsäng Creston. Stolsdynan är gjord av polyester.

Dyna till Solsäng Creston

Från:

285 kr

Dyna till Positionsstol Creston

Tillbehör till Positionsstol Creston. Stolsdynan är gjord av polyester och bomull.

Dyna till Positionsstol Creston

Från:

399 kr

Stolsdyna till Hammock Dalom

Tillbehör till Hammock Dalom. En Texasdyna som är 11 cm tjock. Passar perfekt till Dalomhammocken. Dynorna finns i beige, blå och svart färg med vita kanter, av polyester.

Stolsdyna till Hammock Dalom