Namnskylt vridbart clips

X
Namnskylt vridbart clips
655,00 kr exkl. moms
818,75 kr inkl. moms
förp med 25 st 26,20 kr /st
Artikelnr:   44011
  • Snabba leveranser
  • Minst 3 års garanti
  • 60 dagars retur- och ångerrätt

Beskrivning

  • Namnskylt med vridbart clips gör att namnskylten alltid hänger i rätt läge. Öppen upptill för enkel i- och urtagning av kort. Clipsen är lätta att applicera och sitter stadigt på plats. Neutrala vita insticksetiketter medföljer.

Miljövänliga och/eller sociala fördelar

Denna förpackning är återvinningsbar till 100 %, vilket betyder att dess samtliga komponenter vid slutet av livslängden kommer att kunna återvinnas i distinkta produkter via specifika återvinningsprocesser.
Denna förpackning är, helt eller delvis, återvunnen, vilket innebär att den är tillverkad av material som gått igenom specifika återvinningsprocesser (se de tekniska egenskaperna för mer information).
Denna produkt är återvinningsbar till 100 %, vilket betyder att dess samtliga komponenter, vid slutet av dess livslängd, kommer att kunna återvinnas i distinkta produkter via specifika återvinningsprocesser.
Denna produkt är, helt eller delvis, återvunnen, vilket innebär att den är tillverkad av material som gått igenom specifika återvinningsprocesser (se de tekniska egenskaperna för mer information).

Detaljer

Produktinformation

Varunamn Namnskylt vridbart clips, Typ av fästning: Clips, Längd: 90 mm, Höjd: 60 mm
Varumärke Durable
Förpackning förp med 25 st

Teknisk specifikation

Typ av fästning Clips
Längd (mm) 90 mm
Höjd (mm) 60 mm
Återvunnen produkt (%) 3 %
Återvinningsbar produkt Ja - 100%
Återvunnen förpackning (%) 75 %
Produktens ursprung Gjord i EU
Återvinningsbar förpackning Ja - 100%

Våra recensioner är äkta och tillförlitliga. Klicka här om du vill veta mer om våra förfaranden för autentisering och kontroll.