Du kanske letar efter:

Sadelstol Mini Sway Flexmatic

X
Sadelstol Mini Sway Flexmatic
7 055,00 kr
 exkl. moms
8 818,75 kr inkl. moms
styck
Artikelnr:   26984
Se alla 13 alternativ
  • Snabba leveranser
  • Minst 3 års garanti
  • 60 dagars retur- och ångerrätt

Beskrivning

  • Sway-stolens underrede är mycket flexibelt vilket innebär att du hela tiden kan göra små mikrorörelser medan du sitter. Med Sway som sittstöd får du bättre viktfördelning och kan använda de stora muskelgrupperna i benen medan ryggen slappnar av. Samtidigt kan du hela tiden röra dig. Stolen har sadelsitsen Mini med en kärna av trä, stoppning av kallskum och klädsel i tyg. Sitsens mått är 38 x 29 x 23 cm och är den minsta av våra sadelsitsar. Med Flexmatic ställs sitsen automatiskt in till optimal sittställning (utan ryggstöd). På stolar med Flexmatic anpassas sittvinkeln utifrån tyngdpunkten så att användaren alltid sitter bekvämt och dynamiskt med aktiverade ryggmuskler. Flexmatic ger både rörelsefrihet och optimalt stöd.

Miljövänliga och/eller sociala fördelar

Denna förpackning är återvinningsbar till 100 %, vilket betyder att dess samtliga komponenter vid slutet av livslängden kommer att kunna återvinnas i distinkta produkter via specifika återvinningsprocesser.
Denna förpackning är, helt eller delvis, återvunnen, vilket innebär att den är tillverkad av material som gått igenom specifika återvinningsprocesser (se de tekniska egenskaperna för mer information).
Denna produkt är, helt eller delvis, återvunnen, vilket innebär att den är tillverkad av material som gått igenom specifika återvinningsprocesser (se de tekniska egenskaperna för mer information).

Detaljer

Produktinformation

Varunamn Sadelstol Mini Sway Flexmatic, Modell stolar: Hög, Typ av botten: Central, Sits, bredd: 380 mm, Sits
Varumärke Global
Förpackning styck

Teknisk specifikation

Modell stolar HÖG
Typ av botten CENTRAL
Sits, bredd (mm) 380 mm
Sits, djup (mm) 290 mm
Sits, material TYG
Minimal sitthöjd (mm) 610 mm
Maximal sitthöjd (mm) 800 mm
Färg GRÖN/GUL
Produktens ursprung Gjord i EU
Maximal belastning (kg) 110 kg
Återvunnen produkt (%) 51 %
Återvunnen förpackning (%) 70 %
Återvinningsbar förpackning JA - 100%

Våra recensioner är äkta och tillförlitliga. Klicka här om du vill veta mer om våra förfaranden för autentisering och kontroll.