Whiteboards

Vårt Manutan-märke

Hållbar produkt

Filtrera på

Whiteboards till din arbetsplats

En whiteboard passar lika bra på ett kontor som i ett konferensrum, ett lager, en skolmiljö eller i en reception. Du skriver på den med speciella whiteboard-pennor och kan enkelt sudda ut det du ha skrivit. Detta gör whiteboard-tavlor mycket användbara och flexibla. Eftersom en whiteboard-tavla ofta hänger framme hela tiden är det viktigt att den både är funktionell och estetisk. Det ska fungera tillsammans med övrig inredning i rummet, vara stabil, hållbar och tillverkad av hög kvalitet. Självklart ska det också vara enkelt att rengöra tavlan.

Whiteboard – ett smart hjälpmedel på arbetsplatsen

En magnetiskt whiteboard kan till exempel fungera som en veckoplanerare och kalender. En whiteboard kan också användas på möten eller lektioner för att snabbt och enkelt skriva upp idéer, att-göra-listor, deadlines, stödord och instruktioner. Eftersom en whiteboard också är magnetisk går det bra att fästa dokument, viktiga papper och kom-ihåg-lappar på den med hjälp av magneter. Här finns bland annat emaljerade whiteboard-tavlor och tavlor med keramisk yta. Det finns också whiteboard med lackerade stålytor med en skrivbar specialbeläggning. För att enkelt kunna matcha whiteboard-tavlan med resten av inredningen i rummet finns tavlor med släta ramar i anodiserad aluminium för en elegant finish och tavlor med snygga träramar.

Stor eller liten whiteboard

En liten whiteboard hänger du enkelt upp på väggen. Du kan välja om du vill hänga upp den horisontellt eller vertikalt. Det finns också stora whiteboard på hjul. Denna tavla är vändbar med två skrivbara sidor och kan ställas in i den position som passar dig bäst. Perfekt för att brainstorming eller när du ska presentera idéer för kunder eller kollegor! Vi erbjuder också whiteboard-filmer som kan användas för engångsbruk. Det innebär att alla ytor som är rena och plana kan förvandlas till en smart whiteboard. Det är ett bra alternativ när du inte behöver eller får plats med en whiteboard hela tiden i rummet.

Tillbehör till whiteboard-tavlor

Glöm inte att komplettera med de tillbehör du behöver till din nya whitebord. Vi erbjuder bland annat whiteboardpennor, magnetiska tavelsudd, magneter och rengöringsspray. En kombinerad tavelsudd och pennförvaring är en smart produkt. Du kan alltså öppna den och förvara dina pennor i den. Sudden är magnetisk så att du alltid har den nära till hands. Det finns också smarta startpaket med allt du behöver för att komma igång med din nya whiteboard. En annan smart produkt till whiteboard-tavlor är uppdelningsband. De är självhäftande och kan klippas i önskade längder. Använd dem för att markera olika rutor på tavlan. På så sätt kan du göra smarta planeringar och tidsperioder. Det kommer att ge dig en riktigt bra översikt.

Beställ en whiteboard på Witre

Upptäck vårt utbud av whiteboard-tavlor hos oss på Witre. Här kan du köpa whiteboard smidigt online. Är det något du undrar över, något du vill fråga eller något du inte hittar är du välkommen att höra av dig till vår kundtjänst. Vi hjälper gärna till! Det går bra att ringa eller skicka ett e-post till oss. Du kan också chatta med oss!