Vi bryr oss om din verksamhet och din miljö

En tydlig CSR-strategi är viktigt för alla företag ur ett hållbarhetsperspektiv. Genom att integrera faktorer som på ett positivt sätt påverkar samhälle och miljön, så kan ni även stärka era kundrelationer och ert varumärke. Vi erbjuder produkter som är lokalt producerade, miljövänliga och återanvändbara för ett mer hållbart arbetssätt.

Hur ställer man egentligen om till ett hållbart arbetssätt? Med fokus på miljö och medarbetare? Hämta inspiration i vår video om CSR-strategi.

Digital katalog

Tillsammans skapar vi hållbara inköp. Utforska vårt produktutbud och alla våra tips

Läs katalogen här

Hållbara produkter

Våra hållbara produkter uppfyller högre krav på miljövänlighet och transparent information.

Se vårt sortiment
Återvinning • blog

  Inköpsguide: Såhär väljer du soppåsar

  En god avfallshantering i företag måste göra det möjligt att garantera hygien, respekt för miljön, säkerhet och välbefinnande på arbetsplatsen.

 • blog

  Inköpsguide: Såhär väljer du dina pallställ och hyllsystem

  Hyllor och pallställ är underskattade men viktiga komponenter i ett effektivt lager. Vi ger dig våra råd om hur du väljer rätt hyllor för dina behov.

 • blog

  Inköpsguide: Såhär väljer du ditt förvaringsskåp

  Hur väljer du förvaringsmöbler för ditt företag? Eftersom arbetslivet förändras finns det idag många lösningar som kan anpassas till nya användningsområden. .

 • blog

  Inköpsguide: Såhär väljer du din verkstadsstol

  Muskel- och skelettsjukdomar är den främsta orsaken till arbetssjukdom med betald ledighet och drabbar tre av fem arbetstagare i Europa.