5 snabba tips om hur du kan spara tid

Ett konto i vår Webbshop

Med ett konto i webbshopen kan ni enkelt söka och jämföra produkter. Ni kan skapa och dela inköpslistor, se er orderhistorik och de senaste erbjudandena. För att underlätta planering och spara tid så ser ni även orderstatus, lagersaldo och leveranstider.

Så här registrerar du konto på webben

Klicka på länken: LogonForm »
Ange epostadress under "Ny kund" och klicka "Skapa konto"
Välj användarnamn och lösen. Användarnamnet är det du i fortsättningen använder för logga in.
Fyll i dina kontaktuppgifter och klicka "Skapa"
Ditt konto är nu skapat och du har fått ett aktiveringsmail i din inbox

Inköpsguide - Välj dina kontorsmöbler med Manutan

Hur kontoret är utformat spelar en viktig roll både för de anställdas välbefinnande och för den bild som företaget ger sina besökare. Genom att välja möbler och tillbehör som är bekväma, funktionella och anpassade till rummets storlek bidrar du till en allmän förbättring av produktiviteten.

Läs artikeln

E-handelslösningar anpassade efter er

Vi har flera fungerande lösningar med stora och mindre kunder. Varje företag är dock unikt, låt oss finna den bästa lösningen för just dina behov.

Läs mer om E-handelslösningar »

Punch-out

Punch-out är en dynamisk produktkatalog som uppdateras i realtid. Er egen inköpsportal är direkt uppkopplad mot vår webbshop. Där kan ni utföra era inköp och bland annat se leveransvillkor och priser. Automatisk uppdatering och rapportering sparar också tid.

E-Katalog

E-katalog är en lösning där vi integrerar en statisk katalog med ett anpassat sortiment i ert inköpssystem. Där kan ni handla av oss direkt i er egen portal. Vi hjälper er med utveckling och integrering och skapar en tidseffektiv lösning som är skräddarsydd till ert företags rutiner och behov.

E-Fakturering

E-fakturering är en helt digital lösning. När du lägger en order så skickas en automatisk e-faktura som matchar din inköpsorder till er portal. Det är ett helautomatiskt flöde från inköp till fakturering som sparar mycket tid och strömlinjeformar processen

Snabb och trygg leverans

En stor tidsbesparing är att handla hos någon som levererar snabbt. Hos oss skickas lagerförda varor samma dag som du beställer, och levereras som regel 1–3 efter beställning. En snabb leverans i kombination med 60 dagars retur- och ångerrätt och 3-10 års garanti är en svårslagen lösning som vi har till din tjänst.

Läs mer om våra leveranser »

Brett utbud

Det är svårt att inte nämna vårt breda sortiment som är störst i Norden. Med tillgång till mer än 260 000 produkter så har du all arbetsplatsutrustning du behöver inom räckhåll. Det besparar dig tiden det tar att leta efter produkter på flera ställen.

Läs mer om vårat sortiment »

Service på hög nivå

Stoltast är vi nog ändå över vår enastående Kundservice som erbjuder snabba svar när du behöver. Ring, maila eller chatta, det är vårt nöje att få hjälpa till. Vår Kundservice har hyllats av våra kunder om och om igen. Gå in på Trustpilot och se själv.

Trustpilot »

Att vi ingår i Manutankoncernen gör att vi kan erbjuda ett stort och brett sortiment. Utöver de ungefär 5000 artiklar som vi kan skicka samma dag från vårt lager i Mölndal

Vad är det som utmärker Witre framför andra?

 • blog

  Inköpsguide: Såhär väljer du soppåsar

  En god avfallshantering i företag måste göra det möjligt att garantera hygien, respekt för miljön, säkerhet och välbefinnande på arbetsplatsen.

 • blog

  Inköpsguide: Såhär väljer du dina pallställ och hyllsystem

  Hyllor och pallställ är underskattade men viktiga komponenter i ett effektivt lager. Vi ger dig våra råd om hur du väljer rätt hyllor för dina behov.

 • blog

  Inköpsguide: Såhär väljer du ditt förvaringsskåp

  Hur väljer du förvaringsmöbler för ditt företag? Eftersom arbetslivet förändras finns det idag många lösningar som kan anpassas till nya användningsområden. .

 • blog

  Inköpsguide: Såhär väljer du din verkstadsstol

  Muskel- och skelettsjukdomar är den främsta orsaken till arbetssjukdom med betald ledighet och drabbar tre av fem arbetstagare i Europa.