Utrusta din Uteplats

Upptäck vårt breda sortiment för uteplatsen

Witre Manutan erbjuder ett brett sortiment för att utrusta din uteplats och andra utemiljöer.
Hos oss hittar du loungeset, cafégrupper, picnic-bord och andra utemöbler, men också hopfällbara bord och bänkar perfekta för sommarfesten.

OAS

En tidlös och nätt stol i möbelserien Oas. Tillverkad i vitlackad metallstomme och norrländsk FCS-märkt kärnfuru. Färgen har vi valt att kalla för cinnamon, lika tidlös som uttrycksfull.

oas
Bord

Bord

Stolar

Stolar

ÄPPELHED

Stilfull stapelbar caféstol i brun aluminium och sits och rygg i flätad textiline. Textilene är ett slags tyg i konstmaterial. Textilene klarar både solens strålar utan att blekas särskilt mycket och även regn på ett mycket bra sätt. Perfekt för en trädgårdsmöbel!

appelhed
Bänkbord

Bänkbord

Parkbänkar

Parkbänkar

Stoltö

En stilsäker soffa som kännetecknas av sina raka linjer och moderna design. Tillverkad i orkangrå FSC-märkt kärnfuru. Grå melange dynset ingår!

Stoltö
Avfall

Avfall

Loungemöbler

Loungemöbler

KRÖGAREN

Caféstol med stomme av förzinkat stål, sits och rygg i vitlaserat furu (FSC-trä). Kan fällas ihop för enklare förvaring. Stolen säljs i 2-pack.

Krögaren
Tillbehör

Tillbehör

Parkering

Parkering

TALLNÄS

Stilren komplett soffgrupp i vit aluminium. Levereras komplett med två 2-sitsmoduler, en hörndel samt ett bord, inklusive svarta dynor.

Tallnäs

Gör en offertförfrågan

  • Card image cap
  • Peter Kihl
    Quotes & Project Manager

    Behöver du produktråd? Kontakta våra erfarna säljare för att diskutera rätt lösning!

  • 031 308 89 03
    sales@witre.se