quality-hero

Manutan EXPERT - Din trogna leverantör av hållbar och professionell utrustning

Manutan Expert

Manutan EXPERT: Kvalitet i fokus

Hög kvalitet, garanterat i upp till 10 år

Vi lägger särskild vikt vid kvaliteten på varje produkt i vårt sortiment Manutan EXPERT. Genom att välja våra produkter får du inte bara ett konkurrenskraftigt pris utan också en exceptionell garanti på upp till 10 år, utan extra kostnad. Endast personlig skyddsutrustning (PPE) och elektriska produkter är garanterade i 3 år. Förbrukningsvaror och förmultnande varor är inte garanterade.

Våra experter väljer och testar noggrant varje produkt från Manutan EXPERT för att säkerställa en oöverträffad nivå av kvalitet och hållbarhet. Och det gäller också för komplexa produkter: Testerna överlåts sedan till oberoende laboratorier.

Vi tar hänsyn till de mest kritiska aspekterna under testningen:

  • Optimal säkerhet för användarna;
  • Renlighet och kvalitet på ytor;
  • Enkel montering för funktionella resultat;
  • Robusthet under verkliga driftsförhållanden.

Etiska och hållbara partners

På Manutan EXPERT bryr vi oss om att erbjuda dig produkter som överensstämmer med dina mål för hållbar upphandling. Vi är stolta över att samarbeta med partners och leverantörer som delar våra etiska och miljömässiga värderingar. Över 85% av våra partners följer vår Hållbara och Etiska Upphandlingspolicy, vilket garanterar respekt för mänskliga rättigheter, kampen mot tvångsarbete och främjandet av rättvisa arbetsvillkor.

Vi väljer våra partners efter en noggrann utvärdering: på platsrevisioner, självutvärderingar, sociala revisioner, etc. Om resultaten inte är övertygande erbjuder vi att stödja företaget så att det kan genomföra en åtgärdsplan för korrigering.

Snabb och pålitlig leverans

Vi vet att snabb leverans är avgörande för dig. Därför är majoriteten av våra produkter från Manutan EXPERT tillgängliga i våra europeiska lager, redo att skickas ut på rekordtid. Få leverans inom bara 24 till 48 timmar.

Dessutom lagrar vi över 80% av produkterna från vårt breda sortiment: detta minskar förberedelsetiderna för beställningar samtidigt som det förhindrar brist.

Vårt starka åtagande för miljön

Bland vårt breda utbud av produkter strävar vi efter att erbjuda ett allt större antal hållbara produkter, utformade med hållbarhet och miljövård i åtanke.

Vårt hållbara sortiment från Manutan EXPERT är baserat på fasta kriterier: till exempel bär produkterna en erkänd miljömärkning, de är tillverkade av ett eller flera återvunna material, eller så är de begagnade varor.

Ett annat åtagande från Manutan EXPERT är att lokalt inköp är en av våra prioriteringar med målet att:

  • Minimera koldioxidutsläppen från våra produkter;
  • Stödja den lokala industrin;
  • Förhindra brist på grund av geopolitiska händelser.

Upptäck vårt breda utbud av produkter

På Manutan EXPERT erbjuder vi dig ett varierat utbud som täcker alla dina professionella behov, från kontorsmöbler till säkerhets- och hygienutrustning.

Utforska våra 11 huvudproduktkategorier och hitta den perfekta lösningen för ditt företag::

Expertprodukter för varje behov

Expertvittnesmål

Thibault, kvalitetschef på Manutan EXPERT

Thibault, kvalitetschef på Manutan EXPERT: "Med mina 20 års erfarenhet av kvalitetsledning är jag stolt över vårt arbete. Våra garantier på 10 år, på många av våra produkter och 3 år för elektriska produkter och PPE visar hur grundliga våra tester och analyser är, inklusive de som utförs av oberoende laboratorier. Jag accelererar tiden för att reproducera 10 års användning av en möbel på några timmar. Varje produkt från Manutan EXPERT är synonymt med hållbarhet och säkerhet och garanterar alla yrkesverksammas tillfredsställelse. Dessutom stöder denna inneboende hållbarhet vårt hållbarhetsåtagande, som kopplar överlägsen kvalitet och miljövård. Min karriär har lärt mig att kvalitet är grunden för att vinna våra kunders förtroende och en viktig pelare för vårt miljöansvar. "

Gör som många företag som litar på vår professionella utrustning och förbrukningsvaror. Välj kvalitet, hållbarhet och etik med Manutan EXPERT. Vi är här för att stödja dig i alla dina projekt. Kontakta oss idag!

Utforska våra produkter som är garanterade i upp till 10 år!

Utforska