price-hero

Manutan EXPERT - kvalitet till bästa pris

Manutan Expert

Ett kvalitativt alternativ tillverkat i Europa till fördelaktiga priser.

För er som söker kvalitet till konkurrenskraftiga priser erbjuder vi på Manutan EXPERT ett sortiment av professionell utrustning till priser som är upp till 20% lägre än marknadspriserna. Vad är vår hemlighet? Lokal sourcing och ett hållbart tillvägagångssätt eftersom vi tror på en mer hållbar och etisk värld.

Ett oslagbart värde för pengarna

På Manutan EXPERT är vi stolta över att kunna erbjuda er en bra möjlighet att göra betydande besparingar utan att kompromissa med kvaliteten: Vårt mål är att tillhandahålla er med högkvalitativ B2B-utrustning till bästa pris, oavsett storleken på ert företag eller er bransch. Fördelat på 8 produktkategorier, är våra referenser vanligtvis 20% billigare än marknadsgenomsnittet för identisk kvalitet.

Vi strävar också efter att undvika "överkvalitet", ett fenomen där en produkts kvalitetsnivå överstiger användarnas faktiska behov. Tack vare vår utmärkta kunskap om våra kunder kan vi sätta ribban på rätt nivå för att erbjuda er konsekvent kvalitet. Och denna produktkvalitet kommer med servicekvalitet: över 80% av våra varumärkesprodukter finns i lager i Europa, så de är omedelbart tillgängliga för leverans.

Men det är inte allt! Tack vare vårt breda erbjudande av avancerad utrustning till konkurrenskraftigt pris kan ni förbättra säkerheten i ert företag samtidigt som ni förbättrar välbefinnandet och produktiviteten hos era anställda. Bland de tusentals produkter som finns tillgängliga, i vårt sortiment hittar ni över 350 ergonomiska produkter utformade för att förebygga muskuloskeletala störningar och andra yrkessjukdomar

Slutligen innebär ett val av Manutan EXPERT ett bidrag till en mer effektiv budgethantering genom att optimera er long tail spending, vilket minskar dolda kostnader relaterade till administrativ hantering och leveranskostnader. Ni kan då allokera er budget till värdeskapande poster.

Löftet om europeisk tillverkning

Över tre fjärdedelar av våra Manutan EXPERT-produkter är tillverkade i Europa, och vi arbetar ständigt för att öka denna siffra. Utöver att försvara kunskapen hos europeiska företag och stödja återlokaliseringen av industrin garanterar vårt val av lokal sourcing en minskning av ert koldioxidavtryck genom att påverka transporttiden för produkter, vilket är ansvarigt för en fjärdedel av koldioxidutsläppen. Och att köpa lokalt innebär att genomföra ett smidigt leveranssystem i ert företag så att ni kan vara mer responsiva mot marknadsfluktuationer.

Våra Manutan EXPERT-produkter visar strikt överensstämmelse med kvalitets-, hälso- och säkerhetsstandarder. Detta inkluderar personlig skyddsutrustning (PPE), som är avgörande för att genomföra er policy för förebyggande av arbetsplatsrisker. Genom att välja Manutan EXPERT stöder ni alltså inte bara lokalt kunnande och minskar ert miljöavtryck, utan investerar också i säkerheten och välbefinnandet hos era anställda.

Upptäck våra storsäljare

Bläddra igenom ett urval av några av våra nyckelreferenser från varje produktkategori och se själv varför Manutan EXPERT är det föredragna valet för många företag:

Expertprodukter för varje behov

Intervju med en expert från Manutan

Sabrina, prischef på Manutan EXPER

"Med min omfattande erfarenhet av prissättning och marknadsanalys ser jag till att Manutan EXPERT erbjuder det bästa värdet för pengarna till våra kunder. Vår upp till 10-års garanti som gäller för de flesta av våra produkter visar vårt åtagande för kvalitet och hållbarhet. Vi har lyckats positionera våra priser i genomsnitt 20% lägre än stora varumärken, utan att kompromissa med kvaliteten, tvärtom. Min expertis gör att jag effektivt kan förstå och uppfylla de verkliga behoven hos professionella användare genom att erbjuda prisvärda, högkvalitativa lösningar för att tillhandahålla det bästa priset."

Kontakta oss nu för skräddarsydda strategier som kommer att skjuta ditt företag till nya höjder. En skräddarsydd upplevelse väntar dig med Manutan EXPERT!

Upptäck vårt kvalitetserbjudande till bästa pris!

Upptäck