Säkerhet och topprestanda är inte förhandlingsbara

Under tuffa tider möter många sektorer svåra utmaningar. Och som alltid är säkerhet och topprestanda inte förhandlingsbara. Utmaningarna speglar samhället och omvärlden, vilket kan kräva en ökning av personal, utrustning och lokaler. I en turbulent situation är vi en pålitlig partner som vårdar långsiktiga relationer med nöjda kunder.

DIGITAL KATALOG: SÄKRA PRODUKTER FÖR ANGELÄGNA JOBB

Utforska vårt produktutbud och alla våra tips.

LÄS KATALOGEN HÄR
Satisfy your commitments

ENGAGERADE FÖR ATT HJÄLPA DIG ATT UPPFYLLA DINA ÅTAGANDEN

Oavsett om du arbetar inom skeppsbyggnad, fordon, flyg eller motorer, är vi din trygga leverantör som hjälper dig med alla dina behov av säkerhet, ergonomi, hygien och lean management.

DE MEST PRECISA UTMANINGARNA KRÄVER DE MEST PRECISERADE LÖSNINGARNA

Upptäck vårt urval av pålitliga och ansvarsfulla produkter, designade för att tillfredsställa behoven hos teknikföretag i angelägna jobb, inom områden som komponenter, elektronik, teknik eller forskning.

VÅRT MÅL ÄR ATT HJÄLPA DIG ATT LYCKAS

På Witre Manutan vet vi att angelägna jobb kräver högkvalitativa produkter och tjänster. Det är därför vi utvecklade ett brett utbud av förstklassiga varor och utrustning med en pålitlig livscykel, skräddarsydda efter behoven hos företag med angelägna jobb, över hela Europa.

Säkerhet möter innovation

Utforska våra kategorier som exempelvis förvaringsbehållare för att hitta skräddarsydda lösningar som skyddar dina produkter med kompromisslös tillförlitlighet och motståndskraft.

Precision möter hållbarhet

Upptäck en värld av tillförlitlighet och funktionalitet med våra specialiserade underkategorier, inklusive högkvalitativa verkstadsmöbler, specialbyggda vagnar, säkra skåp och toppmodern lyftutrustning.

Säkerhet och topprestanda är inte förhandlingsbara

Fördjupa dig i vårt utbud av industritillbehör som handverktyg, mätutrustning, skyltnings- och marknadsföringslösningar, pumpar och elektrisk utrustning.

Där precision möter skydd

Från avfallshanteringssystem som sömlöst hanterar kasseringsutmaningar till toppmodern rengörings- och underhållsutrustning som lämnar inga hörn orörda, vi har satt ihop ett urval som uppfyller de högsta hygienkraven.

Precision möter vardagen

Vår kontorskategori är din one-stop-shop för mer effektivitet och komfort på din arbetsplats. Dyk in i underkategorier som: pappersvaror och kontorsmateriel, förvaringsskåp, stolar och sittplatser, IT- och multimediautrustning och audiovisuella lösningar.

Din säkerhet och hälsa är av största vikt

Vår heltäckande produktkategori innehåller allt från personlig skyddsutrustning (PPE) och iögonfallande skyltar för ökad medvetenhet till väsentliga trafiksäkerhetsprodukter, nyckelskåp som säkerställer säker åtkomst och ett brett sortiment av spillkit med garanterat lång livslängd.