Marknadens största utbud av

Transport- & Lyftutrustning

Produkter för lönsam logistik

Att ha rätt transport- och lyftutrustning nära till hands är en nyckelfaktor för effektiv materiallogistik på ditt företag. Med marknadens största sortiment inom området har vi produkterna du behöver för att ditt arbete skall flyta smidigt och problemfritt. Oavsett om du arbetar inom industri, lager eller kontor.

Vagnar

Vagnar och kärror

Vårt fulla sortiment innehåller vagnar och kärror i över 800 olika modeller för alla typer av arbetsplatser med varierande behov och krav. För att underlätta har vi här gjort ett litet urval av bästsäljande produkter. Låt dig inspireras av dessa eller ta hjälp av vår köpguide för vagnar.

Vagnar

Vagnar för kontor

Vagnar för lager

Vagnar för industri

Vagnar för butik

Trallor

Kärror

Lyftutrustning

Lyftutrustning

Vi har produkterna ni behöver för krävande lyft och transporter på lager- och verkstadsmiljö. Vi har pallyftare och lyftvagnar, staplare och lyftbord samt domkrafter och lyftblock för effektiva och säkra arbetsplatser. Ta hjälp av vår pallyftarguide om du är osäker på vilken produkt du skall välja.

Lyftutrustning

Pallyftare

Lyftbord

Saxlyftvagn

Staplare

Cyklar

Cyklar

Förflytta dig snabbt och ergonomiskt med någon av våra transportcyklar. Vi har ett mycket stort sortiment av paket- och sparkcyklar i hög kvalitet från kända tillverkare såsom ErgoBjörn och Monark.

Cyklar

Paketcyklar

Hej! Jag hjälper dig med större projekt samt produkt-, leverans- & fakturafrågor.

phone031 308 88 96

mailsales@witre.se

Kontakt oss