offer-hero

Manutan Expert - din destination för ett komplett sortiment av professionella produkter

Manutan Expert

Ett produktsortiment anpassat för professionella behov.

På Manutan EXPERT inbjuder vi dig att upptäcka vårt breda sortiment av vardagsprodukter utformade för att möta alla dina professionella behov. Vi är måna om att tillhandahålla dig med kvalitativ, hållbar och rättvist prissatt utrustning, allt inom ett mångsidigt utbud som täcker 11 väsentliga produktkategorier.

Lösningar för varje arbetsplats

Manutan EXPERT är synonymt med mångfald och hög kvalitet. Oavsett om det gäller ditt kontor, lager, verkstad eller byggarbetsplats, så erbjuder vi tusentals produkter, och varje år lägger vi till ungefär 500 nya.

Varje produkt är noggrant utvald av våra experter. För att göra det tar de hänsyn till produktens kvalitet och, alltmer, dess hållbarhet och lokala tillverkning, samtidigt som de säkerställer det bästa priset.

Vårt mål? Att garantera en “fungerande miljö” på ditt företag och stötta dig i dina dagliga aktiviteter, oavsett om du är ett litet företag eller en stor koncern. Vår professionella utrustning av hög kvalitet är byggd för att hålla , eftersom vi vet att detta är avgörande för att du ska kunna förbättra dina interna processer och samtidigt säkerställa dina anställdas säkerhet.

Vi lägger också stor vikt vid att främja modularitet och kompatibilitet med Lean Management. Ditt företag måste vara flexibelt och reaktivt för att behålla sin prestanda när marknaden utvecklas. En modulär arbetsstation kan förbättras med olika alternativ (hjul, elektrisk hylla, förvaringsavdelare etc.).

Dessa optimeringsmöjligheter förbättrar arbetsflöden: Du kan säga farväl till uppgifter som inte tillför värde och onödig rörelse. Förvaring och kommunikation underlättas tack vare utrustning som lådor, anslagstavlor eller glasförvaringsskåp. Nästan 350 av våra Manutan EXPERT-produkter är kompatibla med Lean Management.

Upptäck våra mångsidiga produktkategorier

Var och en av våra produktkategorier är utformade för att heltäckande tillgodose dina dagliga professionella behov:

Ett åtagande för kvalitet och hållbarhet

Ett annat åtagande från Manutan EXPERT är att många produkter från vårt omfattande sortiment är designade med återvunnet material och/eller är återvinningsbara. Och eftersom vi inte gör saker halvhjärtat ser vi också till att vi använder återvunnet och återvinningsbart förpackningsmaterial.

Vi följer visionen för Manutan-gruppen, som tillämpar sitt uppdrag "Företagsamhet för en bättre värld" på alla sina processer, inklusive upphandling. Så på Manutan EXPERT väljer vi noggrant våra partners och leverantörer för att säkerställa att de delar våra etiska principer och implementerar dem.

Slutligen är alla våra produkter av hög kvalitet. Men detta krav kommer inte på bekostnad av priset: Vårt Manutan EXPERT-sortiment marknadsförs till ett konkurrenskraftigt pris jämfört med marknaden för att vara tillgängligt för så många företag som möjligt.

Upptäck våra mångsidiga produktkategorier

Var och en av våra produktkategorier är utformade för att heltäckande tillgodose dina dagliga professionella behov:

Expertprodukter för varje behov

Testimonials från våra experter

Maximilian, lagerkategorichef på Manutan EXPERT:

"Med över 15 års erfarenhet inom logistik och lagerhantering har jag en tydlig vision av våra kunders krav. På Manutan EXPERT lägger vi stor vikt vid att erbjuda ett omfattande sortiment av lagerutrustning, från sofistikerade förvaringslösningar till ergonomiska hanteringsverktyg. Min karriär har lärt mig vikten av kvalitet, tillförlitlighet och effektivitet. Denna expertis vägleder mina produktval för att säkerställa att vårt sortiment exakt uppfyller professionellas behov, och vi håller alltid vårt lager uppdaterat för att kunna skicka så snabbt som möjligt."

Testimonials från våra experter

Marine, chef för hållbart sortiment på Manutan EXPERT:

"Min roll på Manutan EXPERT är att utöka vårt hållbara produktsortiment, i linje med vårt åtagande för hållbar utveckling. Att öka vårt hållbara utbud är strategiskt. Genom att stärka vårt sortiment med hållbara produkter och öka vårt samarbete med leverantörer i Europa, svarar vi på miljöutmaningar samtidigt som vi säkerställer kvalitet. Detta tillvägagångssätt återspeglar vårt åtagande att kombinera prestanda och miljöansvar, och därmed tillhandahålla våra professionella kunder med miljövänliga lösningar utan att kompromissa med effektiviteten."

Hitta allt ditt företag behöver på ett ställe!

Visa alla