Smådelsförvaring & Backskåp

Hållbar produkt

eller filtrera efter påverkan

Avfallsreduktion

Resursbevarande

Filtrera på

Smådelsförvaring och backskåp

På de flesta arbetsplatser finns ett behov av förvaring av små saker och delar. Just här har vi samlat smådelsförvaring och backskåp. Här finns skåp och lådor i olika djup, bredder och höjder för optimal förvaring av till exempel skruvar, muttrar, brickor, gem och häftklamrar. Klicka hem en smart smådelsförvaring och få ordning och reda på arbetsplatsen!

Perfekt organisation med ett backskåp

Med backskåp och annan smådelsförvaring får du en organiserad struktur på alla små föremål och delar. Det kommer att spara dig både tid och energi. När alla saker ligger på sin plats behöver du aldrig leta efter det som du behöver. Allt finns inom räckhåll. Du kommer att ha god kontroll på dina lagerförda artiklar och få ett bättre arbetsflöde. Ramverket i ett backskåp är vanligtvis tillverkat av stål för att ge en stabil och slittålig konstruktion. Backarna är ofta tillverkade av plast. Många backskåp har lådor i olika färger. Detta underlättar vid sortering av små delar. Du kan då organisera förvaringen av småsakerna efter olika egenskaper. En färg kan till exempel innehåller skruvar i olika storlekar och en annan färg kan innehålla reservdelar av olika slag.

Håll ordning på lagret

Att ha koll på smådelar och andra saker underlättar och effektiviserar arbetet. Har du ett funktionellt backskåp har du en lättåtkomlig och flexibel förvaringslösning. En del skåp är också låsbara så att du kan hålla obehöriga ute. Backskåp finns ofta på lager där de kan hålla ordning på skruvar, muttrar, brickor och bultar och förenklar vid plock och pack. Backskåp används ofta också i verkstäder och i industrier där det finns ett behov av att organisera och lagra små föremål och reservdelar på ett säkert och lättillgängligt sätt. På apotek, sjukhus och andra vårdinrättningar kan ett backskåp underlätta sorteringen av till exempel mediciner, plåster, förband och andra medicinska tillbehör. Även på kontor och i olika typer av butiker behövs olika typer av smådelsförvaring för att förvara knappar, nitar, gem, papper och massor av andra små saker på ett säkert och effektivt sätt.

Backskåp och smådelslådor hos Witre

På Witre erbjuder vi ett sortiment av backskåp i olika modeller, storlekar och färger. Här finns bland annat ett slitage- och reptåligt backskåp med paneler i dörrarna och i skåpets rygg där backarna kan hängas upp. Du kan också välja mellan flera skåp med röda, gula och blåa backar. De olika färgerna på de små backarna förenklar smådelsförvaringen. På varje back finns också plats för etiketter så att du tydligt kan skriva vad alla backar innehåller. Ett backställ med backar i olika färger är en lösning för en mindre arbetsplats. Här finns också ställ utan backar och väggskenor för backar. Självklart erbjuder vi även större förvaringslådor. Ta gärna en titt på vårt sortiment av lagerlådor, fällbara backar och stapelbara plastbackar. Har du några frågor om våra produkter? Kontakta vår kundtjänst så hjälper vi dig vidare. Vår kundtjänst finns tillgänglig på vardagar, och du når oss enkelt via telefon, e-post eller chatt.