Stapelbara backar

Vårt Manutan-märke

Hållbar produkt

eller filtrera efter påverkan

Resursbevarande

Filtrera på

Stapelbara backar för förvaring och transport

Stapelbara, stabila och greppvänliga backar är ett smidigt hjälpmedel för förvaring och transportering av en mängd olika produkter i många olika branscher. Är du på jakt efter praktiska och hållbara backar? Vi erbjuder ett brett sortiment av backar i olika storlekar och färger som du enkelt beställer online.

Platsbesparande och enkla att använda

Här har vi samlat stapelbara plastbackar i många olika modeller. Gemensamt för dem alla är att de är stapelbara. Det innebär att de är konstruerade på ett sådant sätt att du kan ställa dem på varandra utan att de kommer att glida av. Du behöver alltså inte sätta på ett lock på backarna för att de ska kunna staplas på varandra. Backarnas raka kanter gör dem också enkla att använda. De rymmer mycket och är snabba och smidiga att rengöra. Många backar har också handtag så att du smidigt kan bära och flytta dem.

Storlek, material och färg

Stapelbara plastbackar tillverkade av polypropen är tåliga och slitstarka och finns i många olika storlekar. Här finns till exempel standardbackar i olika storlekar som passar perfekt på europallar. De olika storlekarna på backarna erbjuder effektiv materialhantering och du kan välja vilka backar som bäst passar i din verksamhet. En del stapelbara förvaringslådor har slutna sidor medan andra har perforerade väggar. Perforerade lådor kan användas vid förvaring och förflyttning av material och ämnen som behöver lufttillförsel. Det passar till exempel bra i fuktiga miljöer där det annars finns en risk för dålig lukt och mögel. Vi erbjuder också behållare med golvlucka och hopfällbara backar. Här finns också bland annat livsmedelgodkända plastbackar och plastbackar i återvunnet material. Backarna finns i många olika färger. Du kan till exempel köpa gråa, svarta, röda och blåa backar. Genom att satsa på lådor i olika färger kan du sortera och organisera arbetsplatsen på ett effektivt sätt.

Stor användning av förvaringsbackar

I stapelbara backar kan du hålla ordning på verktyg och produkter. Smart förvaring gör det enkelt att strukturera arbetet och skapa ett effektivt arbetsflöde. Branscher som ofta använder olika plastbackar är industrier, verkstäder och lager. Andra arbetsplatser där backar hjälper till att hålla ordning och reda är till exempel på skolor, restauranger, kontor och sjukhus.

Rätt plastbackar till din verksamhet

Backar används i många olika branscher för smidig förvaring och transportering av olika varor, verktyg, redskap, vätskor och andra föremål. Vi erbjuder ett brett sortiment av stapelbara förvaringslådor av hög kvalitet och med god funktion. Backarna är stabila och har lång livslängd. Är du osäker på vilka stapelbara backar som passar bäst i din verksamhet kan du höra av dig till vår kundtjänst. Vi svarar på alla dina frågor och kan komma med rekommendationer för att du ska få produkter som förenklar dina arbetsuppgifter på bästa sätt. Komplettera gärna dina nya stapelbara backar med andra typer av förvaringslådor också. Här finns till exempel lagerlådor och smådelslådor. Allt för att du ska få en så enkel och säkert hantering och transport av produkter på din arbetsplats. Och så snygg ordning och reda på lagerhyllor och arbetsbänkar förstås!