Plastbackar

Vårt Manutan-märke

Hållbar produkt

Filtrera på

Stort sortiment av funktionella plastbackar

Här har vi samlat stora och små plastbackar för alla behov. De är stabila, slittåliga och tillverkade av hög kvalitet. Plastbackar löser många förvaringsproblem och används på många olika arbetsplatser. Skrolla igenom vårt utbud och beställ plastbackar snabbt och enkelt online.

Smidig förvaring med plastbackar

Att ha ordning och reda bland verktyg, produkter och alla andra saker på en arbetsplats är viktigt. I mindre plastbackar kan du förvara små saker som skruvar, muttrar, pennor och gem. I större backar får bland annat verktyg och elektriska komponenter plats. Med en plastback eller transportback blir det enkelt att hålla ordning och du får en god överblick över alla saker. Ställ backarna på hyllor, i skåp eller på din arbetsbänk. Det ger dig en riktigt god struktur och du har alltid alla saker som du behöver nära till hands. Det går utmärkt att märka upp lådorna genom att använda etiketter. Skriv helt enkelt på etiketten vad lådan innehåller så sparar du mycket tid och energi. Ett annan sätt att sortera upp innehållet på är att använda lådor och backar i olika färger.
En transportback med lock är stapelbar för att maximera utrymmet på arbetsplatsen. Plastbackar med handtag underlättar förflyttning av lådorna. En annan stor fördel med backar i plast är att de är tåliga och klarar slitage, stötar och andra yttre påfrestningar bättre än många andra förvaringsalternativ. Lådorna är också lätta vilket underlättar vid transport och flytt av dem. En annan fördel med backar i plast är att de är enkla att rengöra. Det går bra att använda vanliga rengöringsmedel vid behov.

Hämtar data. Vänta några sekunder och försök sedan klippa ut eller kopiera igen.

Vi skulle vilja påstå att alla arbetsplatser behöver smarta förvaringslösningar. I verkstäder och industrier kan till exempel verktyg, spikar och andra smådelar organiseras i lådor och backar. På ett lager kan lådorna användas för att sortera upp och förvara alla lagerprodukter. Arbetar du på ett kontor eller på en förskola eller skola kan du använda förvaringslådor för att hålla ordning på kontorsmaterial som pennor, gem, kritor och kuvert. På restauranger och i butiker används olika typer av plastbackar för att lagra och transportera livsmedel och andra varor. Ja, listan kan i princip göras hur lång som helst. Det är helt enkelt så att plastbackar underlättar arbetet och arbetsflödet på många olika arbetsplatser.

Maxa förvaringen med plastbackar från Witre

Vi erbjuder en stor mängd av olika plastbackar så att du snabbt och enkelt hittar smart förvaring till din arbetsplats. Plastbackar är mångsidiga och kan användas för förvaring av många olika saker. Plastbackar är också en kostnadseffektiv förvaringslösning. Backarna här hos Witre finns i olika utföranden och storlekar. Upptäck också alla våra andra praktiska förvaringslådor. Här finns till exempel fällbara backar, lagerlådor, stapelbara backar och smådelslådor. Har du några frågor eller funderingar över någon produkt i vårt sortiment är du alltid välkommen att kontakta vår kundtjänst. Vi finns tillgängliga via telefon, e-post och chatten som du hittar här på sidan.