Avfallsbehållare

Hållbar produkt

Filtrera på

Sopkärl och soptunnor som tål att stå utomhus

I vårt breda sortiment av avfallsbehållare hittar du praktiska sopkärl och soptunnor som passar bra både utomhus, i soprummet och på återvinningsstationen. De flesta soptunnorna är utrustade med lock för att skydda mot lukt och skadedjur samt hjul för smidig förflyttning. Vissa sopkärl har dessutom en pedal som hjälper dig att enkelt ta ut soppåsen utan att behöva röra själva kärlet. Välkommen att göra din beställning idag!

Avfallsbehållare för smidig och hygienisk hantering

För att hålla arbetsplatsen ren och fräsch är det viktigt att det finns lättillgängliga platser där man kan göra sig av med skräp och avfall. Olika typer av avfallsbehållare och soptunnor gör det enkelt att upprätthålla en hög hygienfaktor. Vi erbjuder modeller som passar lika bra både inomhus och utomhus, exempelvis på kontoret, på återvinningsstationen, i matsalen, i lagerlokalen eller i soprummet.

Avfallsbehållare i olika utföranden

Vi erbjuder avfallsbehållare i en mängd olika storlekar, former och färger. För att göra det enkelt att separera de olika avfallen åt kan du till exempel investera i en uppsättning av behållare i olika färger och förse dem med skyltar för att tydligt visa vad som ska slängas vart. Du har även möjlighet att köpa en soptunna med lock som effektivt håller borta dålig lukt och skadedjur om den står utomhus eller i ett soprum. Flera av dem är dessutom försedda med pedal, vilket hjälper dig att ta ut påsen på insidan och tömma sopkärlet på ett hygieniskt sätt. Vill du enkelt kunna flytta på din avfallsbehållare bör du välja en av våra modeller utrustade med stabila hjul och praktiska handtag.

Sopkärl för en renare och hållbarare arbetsplats

Idag är det viktigt för de flesta arbetsplatser att arbeta på ett miljövänligt sätt. Ett steg i denna riktning är att upprätthålla en välfungerande avfallshantering. För att den ska fungera väl är det viktigt att avfallsbehållarna och papperskorgarna är placerade på lättillgängliga platser och att avfallet är enkelt att sortera. När det är enkelt att sopsortera kommer helt enkelt fler välja att göra det. Utöver att du kan märka behållarna med dekaler eller skyltar kan du välja våra avfallskärl i olika färger eller soptunnor försedda med olikfärgade lock. Försök att göra färgkodningssystemet logiskt för just din verksamhet och låt det vara genomgående för alla avfallsstationer på arbetsplatsen

Placera sopkärlen på lättillgängliga platser

Se till att placera ut sopkärlen på rätt ställen där behoven är störst. På återvinningsstationen eller i soprummet är det viktigt att det finns stora avfallsbehållare eller avfallsvagnar med gott om plats så att de inte blir fulla alltför snabbt. På kontoret eller i receptionen kan det räcka med ett sopkärl med pappersinkast där du enkelt kan slänga papper som du inte längre behöver. Hanterar du däremot brandfarliga eller förorenande ämnen är det viktigt att du investerar i en säkerhetstunna som kan förvara innehållet på ett säkert sätt.

Rätt typ av avfallsbehållare utplacerade på strategiska platser skapar alltså en trivsammare miljö – oavsett om det är utomhus eller inne på en arbetsplats. Det hjälper dig även att källsortera och hantera ditt avfall på ett hållbart och ansvarsfullt sätt. Våra avfallsbehållare är självklart tillverkade av tåliga och slitstarka material för att kunna förvara alla typer av avfall och hålla under många år framöver. Det gör också att de klarar av lite tuffare hantering med exempelvis en gaffeltruck, vilket gör de väl lämpade för lager- och industrimiljöer. Välkommen att köpa dina avfallsbehållare och soptunnor med eller utan lock hos oss på Witre!