Avfallshantering

Hållbar produkt

eller filtrera efter påverkan

Resursbevarande

Filtrera på

Avfallshantering och källsortering för arbetsplatser

Förenkla avfallshanteringen på din arbetsplats med prisvärda källsorteringskärl, soptunnor, säckställ, tippcontainers och avfallsbehållare av högsta kvalitet.

Dags att uppdatera din avfallshantering och källsortering?

Vill du göra en positiv inverkan på miljön samtidigt som du sparar pengar på företaget? Då är det hög tid att uppgradera din avfallshantering och källsortering!
Genom att välja rätt produkter och ha en genomtänkt plan kan du minska utgifterna relaterade till restprodukter och avfall samtidigt som du sparar på naturens resurser.

Hitta rätt avfallshantering för dina behov.

För att hitta rätt avfallshantering för dina behov, bör du utgå från den miljö där den kommer att användas. Sedan kan du med fördel använda våra urvalsfilter för att hitta de produkter som passar dina behov.
Vi tror att vi har det du behöver oavsett om du letar efter produkter till kontoret, industrin, restaurang eller kanske kemikaliehantering.

Kontor och inomhusmiljö.

För att skapa en hållbar och hygienisk miljö i kontor och personalutrymmen rekommenderar vi källsorteringsprodukter, säckställ och papperskorgar som kompletterar varandra och är strategiskt utplacerade.
För industrin och utomhusmiljöer har vi soptunnor, askkoppar och andra avfallshanteringsprodukter som tål en tuff behandling och varierande klimat. Produkterna är även utrustade med lock och hjul för mobilitet och utökat användningsområde.

Restauranger och livsmedelsindustri.

I restauranger och livsmedelsindustri är det viktigt med smidig och hållbar hantering av restprodukter. Därför har vi livsmedelsgodkända och färgkodade kärl med stor volym och fotpedaler för att underlätta arbetet och säkra kvalitén.
För kemikaliehantering har vi soptunnor, uppsamlingskärl och absorbenter som är kemikaliebeständiga och anpassade för just de ämnen du arbetar med.
Ta steget mot en mer hållbar och kostnadseffektiv avfallshantering genom att välja rätt produkter för dina behov. Vi finns här för att hjälpa dig på vägen!
I sammanfattning, en väl fungerande avfallshantering och källsortering är avgörande för att spara på både naturens och företagets resurser. Genom att välja rätt produkter och placera dem strategiskt kan företag göra betydande besparingar. Genom att utgå från miljön där produkterna ska användas och välja produkter som passar för den specifika miljön kan man säkerställa en hållbar och hygienisk hantering av avfall och källsortering.
Om du tycker att det är lite svårt att hitta rätt produkt så hjälper vi dig gärna på vägen - kontakta oss här så har vi snart hittat en lösning åt dig.