Svamp, Rengöringsdukar och borste

Filtrera på

Effektiv industrirengöring

Vårt sortiment av städprodukter är särskilt utvalt för att underlätta dagliga rengöringsuppgifter och upprätthålla en ren och säker arbetsmiljö. Upptäck våra robusta och hållbara borstar, designade för att ta itu med även de mest krävande rengöringsutmaningarna. För finare rengöring, utforska vårt utbud av microfiberdukar och microtrasor, perfekta för att effektivt fånga upp damm, smuts och spill utan att lämna ränder.Våra städdukar är en favorit bland professionella städtjänster för deras mångsidighet och höga prestanda. Dessutom inkluderar vårt utbud av rengöringsdukar specialiserade produkter för olika typer av ytor och smuts, säkerställande att du alltid har rätt verktyg för uppgiften.

Välj Witre för dina städbehov

  • Kvalitet och Tillförlitlighet: Vi förstår vikten av tillförlitliga städprodukter i industriella miljöer och erbjuder endast produkter som uppfyller stränga kvalitetskrav.
  • Brett Sortiment: Oavsett om det är en tålig borste för grovrengöring eller en delikat microfiberduk för känsliga ytor, har vi allt du behöver.
  • Expertis och Service: Med åratal av erfarenhet inom B2B-marknaden, erbjuder vi expertis och kundservice som är oöverträffad.

Upptäck vårt sortiment av städprodukter

Microfiberdukar & Microtrasor: Våra microfiberdukar är skapade för att ge maximal rengöringseffektivitet med minimal ansträngning. Perfekta för att plocka upp damm, smuts och fett, våra microfiberdukar är ett måste för varje industriell städarsenal. De är inte bara effektiva utan också miljövänliga, eftersom de minskar behovet av rengöringsmedel.Städdukar: Vi erbjuder en rad städdukar för olika typer av ytor och ändamål. Oavsett om du behöver torka bort olja, kemikalier eller bara vanligt damm, har vi en lösning för dig. Våra städdukar är slitstarka och designade för att hålla för de tuffaste uppgifterna.Borstar: För de riktigt envisa fläckarna och smutsen, erbjuder vi ett urval av borstar. Från handborstar till större borstar för golv och maskiner, våra borstar hjälper dig att nå varje hörn och spricka.Rengöringsdukar: Att hålla arbetsplatsen ren har aldrig varit enklare. Våra rengöringsdukar är mångsidiga, slitstarka och redo att ta sig an allt från daglig dammtorkning till djuprengöring av industriutrustning.Överträffa dina rengöringskrav med Witre's utvalda städprodukter. Utforska vårt sortiment idag och upplev skillnaden med produkter som inte bara rengör effektivt, utan också bidrar till en mer hållbar och produktiv arbetsmiljö. För frågor eller för att göra en beställning, kontakta vårt expertteam som är redo att assistera dig.