Säckställ

Filtrera på

Hållbar produkt

Läs mer om våra hållbara produkter

Säckställ och säckhållare för inomhus- och utomhusbruk

Skapa en hygienisk och praktisk miljö med hjälp av våra smarta säckställ. De förvandlar en vanlig avfallssäck till en smidig soptunna på ett ögonblick och passar lika bra på kontoret som i verkstaden. I vårt sortiment hittar du säckhållare för inomhus- och utomhusbruk samt smarta tillbehör såsom skyltar, lock, stolpar och hjulset. Med dem kan du skapa en anpassad avfallslösning som passar just din miljö och dina behov

.

Skapa en hygienisk miljö med smarta säckställ

Säckställ, säckhållare, sopsäckshållare eller sopsäcksvagn – praktisk produkt har många namn. Men oavsett vad du väljer att kalla den för så kommer en hållare för sopsäcken att underlätta din avfallshantering betydligt. Det finns säckställ med hjul som är lätta att flytta runt. Det finns säckställ med lock som håller borta skadedjur och dålig lukt. Och det finns säckställ med pedaler som gör tömningen av säcken smidig och enkelt. Vill du därför underlätta sophanteringen på arbetsplatsen, skolgården, matsalen eller kontoret är det helt enkelt en god idé att investera i en smart sopsäckshållare

.

Ett praktiskt hjälpmedel för alla miljöer

Ett säckställ förvandlar en vanlig avfallssäck till en praktisk soptunna på ett kick och kan lika gärna användas i verkstaden som på kontoret. I vårt sortiment har du möjlighet att köpa säckställ för inomhus- och utomhusbruk samt smarta tillbehör såsom hjulset, stolpar, skyltar och lock. De är utformade för att göra avfallshanteringen ännu lättare och uppmuntrar alla till att göra sig av med sitt skräp på rätt sätt. Skräddarsy avfallsstationen och använd de produkter som lämpar sig bäst för just din arbetsplats och det material och avfall ni gör av med.

Olika typer av sopsäckshållare

Hos Witre hittar du ett brett utbud av olika typer av ställ för dina avfallssäckar. De finns de som är bäst lämpade för inomhusbruk och de som är tillverkade av slitstarka material för att kunna stå utomhus eller i lite tuffare miljöer. En annan sak som kan skilja ställen åt är om de har hjul eller inte, om de är försedda med lock och vilken typ av säck som de är utformade för. Titta därför på dina specifika behov och välj ett säckställ utefter det. Vet du med dig att ditt säckställ alltid behöver stå på samma plats kan du investera i en modell för väggmontering som sitter stabilt och säkert på plats. Vill du däremot kunna flytta på säckstället, kanske till en avfallsstation utomhus, är det bättre att välja en modell med hjul. Våra sopsäckshållare med lock är inte bara ett bra alternativ för att hålla borta dålig lukt och skadedjur, utan det finns även hållare anpassade för fler säckar där locken har olika färger. På så sätt kan du skapa en enkel och effektiv sopsortering och sedan slänga de fulla säckarna där de hör hemma.

Säckhållare med smarta utformningar

Om du tidigare har upplevt problem med att din sopsäck glider av säckhållaren när avfallet börjar närma sig toppen behöver du inte längre bekymra dig om detta. De flesta av våra ställ är nämligen utformade med metallringar som du använder för att sätta fast sopsäcken så att den inte glider ner när den börjar bli full. En annan smidig sak med flera av våra ställ är att de är utformade med en så kallad bottenplatta. Även den är till för att hindra sopsäcken från att glida undan när den är tungt lastad då den hålls uppe mot metallringen och det eventuella locket. Hitta ett säckställ som matchar dina behov hos oss på Witre!