Populära
produktgrupper

Har du svårt att hitta i vårt breda sortiment?

Här har vi samlat våra mest populära produktkategorier för att underlätta din köpprocess.

Bord

Bord

Witre har ett stort sortiment av bord för alla typer av arbetsplatser. Vårt sortiment innehåller bord från kända varumärken och vårt högkvalitativa märke Manutan som passar till arbetsplatser som kontor, lager och industri.

Skåp

Skåp

Witre har ett brett sortiment av skåp för alla typer av arbetsplatser. Vi har produkter från kända varumärken och har ett stort utbud skåp för arbetsplatsen från vårt högkvalitativa märke Manutan. Hos oss kan du hitta skåp som passar för kontoret såväl som för lager, verkstad och industri.

Bänkar

Bänkar

Letar du efter en bänk för arbetsplatsen? Witre har ett stort sortiment bänkar för alla typer av arbetsplatser som exempelvis kontor, lager, industri och verkstad. Sortimentet innehåller arbetsplastbänkar som passar inomhusmiljöer så väl som utomhusmiljöer. Det stora utbudet av bänkar innehåller produkter från kända varumärken och vårt högkvalitativa märke Manutan.

Stolar

Stolar

En bra stol kan medverka till bättre komfort och minska risken för ryggproblem på lång sikt. Vi har ett brett sortiment av stolar för alla sorters arbetsplatser som exempelvis kontor, lager, industri och verkstad. Vårt produktutbud innehåller allt från stolar för utomhusbruk till ergonomiska stolar.

Hyllor

Hyllor

Witre har ett omfattande sortiment av hyllor och förvaring för alla slags arbetsplatser som kontor, industri, lager och verkstad. Oavsett vilken slags hylla eller förvaringslösning ni söker är vi säkra på att du hittar ett lämpligt alternativ bland våra produkter från kända varumärken och vårt egna högkvalitativa märke Manutan.

Mattor

Mattor

Letar du efter en matta för arbetsplatsen? Witre har ett stort sortiment av mattor för arbetsplatser som kontor, lager, industri samt verkstad. Vårt produktutbud innehåller mattor från kända varumärken och vårt eget högkvalitativa märke Manutan, så vi kan erbjuda bra produkter till konkurrenskraftiga priser.

Gör en offertförfrågan

  • Card image cap
  • Peter Kihl
    Quotes & Project Manager

    Kontakta Peter Kihl om du vill ha tips och råd kring ditt omklädningsrum eller andra projekt för ditt företag.

  • 031 308 89 03
    sales@witre.se