Verkstadsskåp & Plåtskåp

Vårt Manutan-märke

Hållbar produkt

Filtrera på

Slitstarka plåtskåp och verkstadsskåp

För att förvaringen av bland annat verktyg och redskap på din arbetsplats ska fungera så bra som möjligt behöver du olika förvaringslösningar. På ett lager, en verkstad, ett garage eller i en annan industrimiljö behöver du högkvalitativa förvaringsskåp i plåt. Förvaringen ska möjliggöra att var sak har sin bestämda plats. Då blir det enkelt att hitta och arbetet kommer att flyta på bättre. Förvaringen ska också klara vassa och tunga föremål och arbetar du med kemikalier ska skåpet vara specialanpassat för att erbjuda en säker förvaring. Hos oss på Witre hittar du många olika typer av verkstadsskåp och plåtskåp med smarta funktioner. Helt enkelt skåp som tål tuffa arbetsmiljöer och som har detaljer som förenklar arbetet!

Stabila plåtskåp för industri, verkstad, lager och garage

Verktyg, maskindelar och andra saker som ligger framme har en tendens att försvinna. Det skapar ofta irritation och frustration mellan kollegor och i längden blir det kostsamt när bortslarvade verktyg hela tiden måste ersättas. Just därför är det viktigt att ha rejäla verktygsskåp på arbetsplatsen. Under arbetspassen är det enkelt att hålla ordning och reda bland redskapen och verktygen och på kvällar och nätter kan de enkelt låsas in i skåpen.

Olika skåp för effektiv förvaring

Förvaringsskåp i plåt eller metall är stabila och robusta. De kommer att hålla även under hårt slitage. I vårt sortiment av skåp finns en mängd olika typer av förvaringsskåp. Här kan du bland annat hitta verktygsskåp med flyttbar inredning för en flexibel lösning. Skåpen kan till exempel ha lösa hyllplan och verktygskrokar. Andra skåp har mindre fack, backar och lådor för att ge en så smart och smidig förvaring i verkstaden, garaget, lagret eller industrin. Perfekt för förvaring av bland annat skruvar och bultar! Det finns högskåp i plåt men för dig som inte behöver så mycket förvaring kan ett lågt plåtskåp räcka. Här hittar du också skåp på hjul för dig som vill ha en riktigt flexibel förvaringslösning samt platsbesparande vägghängda plåtskåp. Ett mindre skåp kan också ställas direkt på ett arbetsbord. Då har du alltid verktygen och utrustningen som du behöver inom räckhåll. Andra skåp som en industri eller annan arbetsplats kan behöva är dokumentskåp i plåt. I plåtskåpet finns plats för viktiga dokument och pärmar. Vi erbjuder också förvaringsskåp med ventilation för kemikalieförvaring. Ett säkerhetsskåp erbjuder en mycket säker och trygg förvaring av bland annat brandfarliga vätskor. Skåpen är låsbara och brandklassade. En del skåp har också dörrar som är självstängande vid en eventuell brand. I ett laddskåp där varje fack har ett eget eluttag kan du förvara bärbara datorer, mobiltelefoner och annan elektronisk utrustning.

Beställ skåp hos Witre

Att hålla en god ordning på en arbetsplats skapar både trivsel och tidsvinster. Hos oss på Witre kan du beställa rejäla och välkonstruerade skåp med smart inredning för industri, verkstad, garage och lager. Välj bland annat mellan stora och små verkstadsskåp, plåtskåp, lådhurtsar, sortimentskåp, datorskåp eller väggskåp. De flesta skåp är låsbara. Självklart är du välkommen att kontakta vår kundtjänst om du har några frågor om våra produkter eller din beställning. Vi ger gärna tips och råd om vilken förvaringslösning som passar bäst på din arbetsplats!