Omklädningsskåp

Filtrera på

Omklädningsskåp till arbetsplatser

På många arbetsplatser behöver personalen omklädningsrum med praktiska klädskåp där ombyteskläder och personliga tillhörigheter kan förvaras under arbetsdagen. Några exempel på arbetsplatser som behöver skåp i omklädningsrum är industrier, verkstäder och lager. Andra lokaler där omklädningsskåp behövs är gym, badhus, skolor, sjukhus, restauranger samt brand- och polisstationer. Även kontor kan behöva klädskåp där ytterkläder och väskor enkelt kan förvaras under dagen.

Olika modeller av omklädningsskåp

Omklädningsskåp kan vara tillverkade av många olika material. Ett omklädningsskåp i plåt eller metall är stabilt och hållbart. Du får ett skåp som klarar ett hårt slitage och som kommer att hålla under lång tid framöver. För att skåpen ska stå så stabilt som möjligt finns hål för enkel väggmontering. Skåpen kan också installeras rygg mot rygg. Skåpen kommer också i olika storlekar. Det är viktigt att skåpen har tillräckligt med utrymme för kläder, skor och personliga föremål, samtidigt som de inte ska ta upp för mycket golvyta. Här finns både smalare och bredare skåp. Breda skåp har normalt en avskiljare så att den som använder skåpet kan hålla isär rena och smutsiga kläder. I de flesta skåp finns också en hylla, en stång och några krokar. För att skydda användarens saker har skåpen antingen ett cylinderlås eller en klinka för hänglås. För att minimera dålig lukt har omklädningsskåp ventilationshål. Dessa hål kan till exempel sitta på listerna eller i dörren. God ventilation är särskilt viktigt i fuktiga miljöer eller där blöta och fuktiga kläder eller utrustning förvaras. Ventilationen ger en fräschare luft i omklädningsrummet och minskar risken för mögel.

Skåp med bra funktionalitet och snygg design

Omklädningsskåp ska, precis som vi har sett, vara tillverkade av hållbara material och har praktiska detaljer som ökar funktionaliteten och användbarheten, men självklart är det också viktigt att designen på skåpen är snygg. Vi erbjuder många olika modeller av omklädningsskåp i bland annat färgerna vitt, rött och blått. Välj helt enkelt de skåp som passar bäst på din arbetsplats eller kombinera olika skåp och färger. Har du svårt att bestämma vilka omklädningsskåp som skulle passa bäst i din verksamhet är du välkommen att kontakta oss för rådgivning och mer information.

Olika storlekar

Hos Witre beställer du klädskåp till industri, lager, verkstäder, kontor och andra arbetsplatser tryggt och säkert online. Komplettera sedan med olika typer av underreden. Här kan du välja mellan sockel, benstativ och bänk. En sockel underlättar städningen då man inte behöver rengöra under skåpen. En benställning ger ett luftigt intryck och väljer du en ställning med sittbänk får du en extra sitt- och förvaringsyta. Om du är på jakt efter ett platsbesparande klädskåp vill vi gärna rekommendera våra Z-skåp. Ett Z-skåp har en Z-formad design för extra förvaringsutrymme på insidan. Z-skåp passar bra på till exempel olika typer av idrottsanläggningar men också på arbetsplatser där det finns begränsat med utrymme. Den unika formen på skåpen ger dem också en tilltalande och modern design. Vi erbjuder också bland annat småfacksskåp och deponeringsskåp. Välkommen till Witre när du behöver moderna, stabila och låsbara omklädningsskåp och andra skåp som klarar tuffa miljöer!

Klädskåp är en oumbärlig del av förvaringslösningar i olika miljöer, från arbetsplatser till skolor och gym. Dessa skåp kommer i flera olika storlekar och varianter för att tillgodose en mängd olika behov, vilket gör dem till en mångsidig lösning för säker förvaring av kläder och personliga tillhörigheter.

När man överväger köp av klädskåp är det viktigt att titta på sortimentet av produkter som erbjuds. Många tillverkare erbjuder skåp i färger som grå och blå, vilket ger kunderna möjligheten att välja skåp som passar in i den omgivande miljön eller matchar företagets branding. Förutom olika färgalternativ, finns det klädskåp med en eller flera dörrar, vilket ytterligare förbättrar anpassningsförmågan för specifika utrymmesbehov och användningsområden.

För de som behöver maximera utrymmet erbjuder vissa klädskåp flera olika fack inuti varje enhet. Dessa fack kan användas för att separera arbetskläder från personliga kläder eller för att förvara tillbehör och skor, vilket gör det enkelt för användare att hålla sina tillhörigheter organiserade och lättillgängliga.