Z-skåp & Klädskåp med småfack

Filtrera på

Moderna och låsbara klädskåp och småfackskåp

Låsbara förvarings- och klädskåp behövs på arbetsplatser där personalen behöver byta om inför arbetspasset. Några exempel på arbetsplatser där skåp med förvaring normalt behövs är i olika industri- och fabriksmiljöer, på sjukhus och vårdinrättningar samt på gym och lager. Även på skolor, universitet och kontor kan klädskåp och småfacksskåp vara användbara. I ett låsbart förvaringsskåp kan kläder och andra personliga tillhörigheter förvaras tryggt och säkert. Här har vi samlat ett stort utbud av stabila skåp för förvaring.

Hitta ett förvaringsskåp till arbetsplatsen

Vid köp av nya förvaringsskåp är det bra att fundera över hur skåpen ska användas. Ska du köpa förvaringsskåp eller klädskåp till industri, garage eller verkstad är det bra att satsa på stabila metallskåp med lås och bra ventilation som minskar problem med dålig lukt. Det finns till exempel skåp med perforerade lister eller dörrar för ett bättre luftflöde och mindre risk för lukter och odörer. Det finns också skåp med ventilationsöppningar på baksidan. Skåp till en verkstad, ett garage eller en industri ska också vara tillverkade i hållbara material som klarar en tuff miljö. Ett skåp i stål eller plåt klarar fuktiga kläder och handdukar bättre än skåp i till exempel laminat eller trä. Plåtskåpen är pulverlackerade för att ha en så rep- och stryktålig yta som möjligt och klara daglig användning. Det finns även skåp tillverkade av plast. Skåpen finns också i olika design och färger för att enkelt kunna matchas med övrig inredning på arbetsplatsen. Välj till exempel skåp i vitt, rött eller blått. För en bättre ljudmiljö har skåpen tyst stängning med ljuddämpande kuddar som minimerar ljud vid öppning och stängning av skåpen.

Z-skåp, förvaringsskåp och småfacksskåp

Skåpen som du hittar har olika typer av inredningar. De flesta klädskåp med lås kommer med klädhängare och krokar. Många skåp har flexibel inredning så att du kan anpassa skåpet efter arbetsplatsens behov. Z-skåp är en smidig och smart förvaringslösning i mindre omklädningsrum. På ett Z-skåp är ena halvan större än den andra. Det innebär att man kan få plats med både skor och kläder utan problem. Skåpen sitter ihop två och två med en dörr som är högerhängd och en dörr som är vänsterhängd. Flera förvaringsskåp och småfacksskåp har flyttbara hyllor och kan även kompletteras med en bänk eller ett sluttande tak. I de mindre skåpen finns plats för till exempel skor men även personliga tillhörigheter som mobil, nycklar och plånbok. Många skåp med mindre fack har handtag med inbyggda etiketthållare. Du kan alltså enkelt skriva namn på skåpen så att alla som arbetar på arbetsplatsen får sitt egna skåp.

Z-skåp och klädskåp med småfack hos Witre

Klädskåp och förvaringsskåp finns i olika prisklasser beroende på storlek, design och material. Här på Witre hittar du ett brett sortiment av högkvalitativa skåp. En del skåp levereras färdigmonterade medan andra kräver enkel installation. När du klickar på respektive produkt finns mer information att läsa. Är du osäker på vilket eller vilka skåp som bäst passar i din verksamhet är du välkommen att kontakta vår kundtjänst. Vi svarar gärna på alla dina frågor och funderingar.