Trallor

Vårt Manutan-märke

Filtrera på

Trallor och transportplattor

En tralla med hjul är en mindre vagn som används för hantering och förflyttning av olika saker och föremål. Genom att använda en tralla blir arbetet både enklare och mer säkert. Vi har samlat ett brett sortiment av olika trallor och här hittar du till exempel trallor som är anpassade för transportering av däck och trallor anpassade efter backar och pallar.

Trallor för smidig hantering

Trallor kan vara tillverkade av olika material. Vi erbjuder trallor i metall, trä och plast. Alla trallor håller en hög kvalitet. De är stabila och har en god slitstyrka. Trallorna är också utformade på lite olika sätt. En del har öppen botten, andra har en gallerbotten och vissa trallor har en täckt botten. En lite högre tralla underlättar vid till exempel pack och plock på ett lager. Då behöver du inte böja dig lika djupt varje gång du ska lägga ner eller ta upp något som är placerat på trallan. Det ger dig en mer ergonomisk arbetsposition och risken för förslitningsskador minskar. Vilken tralla som passar bäst i din verksamhet beror på hur den ska användas. En fyrkantig tralla i metall kan bland annat användas för enklare transport av tunga föremål. En tralla med draghandtag förenklar manövreringen och kan användas när du ska transporterar backar och lådor. Snurrhjulen på trallan och handtaget underlättar vid vändningar och du kommer smidigt att kunna ta dig runt alla hörn. Du rullar helt enkelt trallan med hjälp av handtaget till den plats där du ska arbeta.

Var används trallor?

Trallor används i många olika branscher. Industrier och fabriker kräver till exempel ofta robusta och stabila trallor för att underlätta hanteringen av olika material och föremål. Inom byggbranschen är det också vanligt att trallor används. På trallorna kan hantverkare transportera byggmaterial, verktyg och mycket annat. Även inom logistik- och transportbranschen används trallor för att lasta och lossa gods på olika transportmedel. På ett lager kan en tralla användas för att transportera och organisera alla varor och förenkla vid plock och pack. Du kan också se att trallor används i städ- och restaurangbranschen. Städutrustning kan vara tung att bära och då kan en tralla göra arbetet lättare och smidigare. Restauranger och caféer använder trallor för att helt enkelt transportera mat och dryck.

Ett smart hjälpmedel för förflyttning av tunga och otympliga föremål

Genom att investera i en tralla kommer du att kunna transportera tunga föremål utan problem. Trallor är, som vi har sett, mycket användbara och används på många olika typer av arbetsplatser. I vårt sortiment finns olika typer av trallor och du kan också komplettera med extra hjulsatser och handtag. Letar du efter andra hjälpmedel för att förenkla förflyttningar av olika saker och produkter erbjuder vi också bland annat dragvagnar, glaslyftare och transporthörn. Är du osäker på vilken produkt som skulle förenkla arbetsuppgifterna på din arbetsplats kan du kontakta vår kundtjänst. Du når oss via telefon, e-post eller chatten här på sidan. Välkommen till Witre! Här finns utrustning för industri, lager och kontor!