Skåp för omklädningsrum

Hållbar produkt

Filtrera på

Klädskåp och inredning för omklädningsrum hos Witre

Välkommen till Witre – din expert på omklädningsrumsinredning! Hos oss hittar du ett brett utbud av skåp och inredningar speciellt anpassade för omklädningsrum. Våra produkter är perfekta för arbetsplatser, skolor, simhallar, idrottsanläggningar och andra platser där funktionell och hållbar förvaring behövs.

Här är några tips på hur du väljer rätt inredning för omklädningsrummet

  • Tänk på hur många personer som ska använda omklädningsrummet.
  • Bestäm hur mycket plats du har för inredning.
  • Fundera på vilka funktioner du behöver.
  • Välj material och färg som passar in i omgivningen.

Klädskåp för Olika Behov:

Våra låsbara klädskåp erbjuder säker förvaring för kläder och personliga tillhörigheter. Från klassiska omklädningsskåp till moderna småfacksskåp och personalskåp, har vi alternativ som passar varje utrymmesbehov och stil.

Bänkar för Omklädningsrum

För att göra omklädningsrummet ännu mer funktionellt, erbjuder vi bänkar som kan integreras med klädskåpen eller placeras separat. Våra omklädningsrumsbänkar är robusta och designade för att tåla tuff användning.

Småfack och Värdeförvaring

För värdesaker och mindre föremål har vi praktiska småfack och skåp för värdeförvaring. Dessa är idealiska för platser där många människor samlas, som simhallar och skolor.

Tillbehör för omklädningsrum

Förutom klädskåp och bänkar erbjuder Witre även ett brett utbud av tillbehör för omklädningsrum. Dessa tillbehör kan hjälpa till att göra omklädningsrummet mer funktionellt och trivsamt.Krokar, speglar och lampor är några exempel på tillbehör som Witre erbjuder. Krokar kan användas för att hänga upp jackor, väskor, skor och andra tillhörigheter. Speglar kan användas för att se sig i innan man går ut och för att göra omklädningsrummet mer rymligt och ljusare. Lampor kan användas för att ge bra belysning i omklädningsrummet.Genom att erbjuda ett brett utbud av tillbehör kan Witre ge sina kunder en mer komplett bild av sitt utbud av omklädningsrumsinredning.

Mått och regler

När du ska välja inredning för omklädningsrum är det viktigt att tänka på måtten. Arbetsmiljöverket har regler för hur stora omklädningsrum ska vara. Reglerna finns på Arbetsmiljöverkets hemsida.

Kvalitet och Hållbarhet

Kvalitet är kärnan i vår filosofi. Våra klädskåp och omklädningsrumsinredningar är byggda för att hålla, vilket säkerställer långvarig användning och hållbarhet. Oavsett om det är för omklädningsrum i en skola, på en arbetsplats eller i en simhall, står våra produkter för pålitlighet och stil.

Köp inredning till omklädningsrum idag!

Har du frågor om våra produkter eller behöver hjälp med att hitta den perfekta lösningen för ditt omklädningsrum? Tveka inte att kontakta oss. Vårt team av experter står redo att hjälpa dig med dina specifika behov. Våra produkter är prisvärda och erbjuder ett bra värde för pengarna. Kontakta oss för att få en offert på just dina behov.