Etikett till skåp fack

X
Etikett till skåp fack
By your side, every day
38,00 kr exkl. moms
47,50 kr inkl. moms
styck
Artikelnr:   92031591
  • Snabba leveranser
  • Minst 3 års garanti
  • 60 dagars retur- och ångerrätt

Beskrivning

  • Pappersremsor för hyllplan i förvaringshylla med fack. Beskriv hyllans innehåll på remsorna så att förvaringen blir mer överskådlig. Tillbehör till Skåp fack.
  • 10 år

Miljövänliga och/eller sociala fördelar

Denna förpackning är återvinningsbar till 100 %, vilket betyder att dess samtliga komponenter vid slutet av livslängden kommer att kunna återvinnas i distinkta produkter via specifika återvinningsprocesser.
Denna förpackning är, helt eller delvis, återvunnen, vilket innebär att den är tillverkad av material som gått igenom specifika återvinningsprocesser (se de tekniska egenskaperna för mer information).
Denna produkt är återvinningsbar till 100 %, vilket betyder att dess samtliga komponenter, vid slutet av dess livslängd, kommer att kunna återvinnas i distinkta produkter via specifika återvinningsprocesser.
Denna produkt är märkt med GS (“Geprüfte Sicherheit“, ”säkerhetsutvärderad” på svenska) vilket säkerställer att produkten har undergått säkerhetstester av en ackrediterat certifieringsorgan.
Denna produkt är, helt eller delvis, återvunnen, vilket innebär att den är tillverkad av material som gått igenom specifika återvinningsprocesser (se de tekniska egenskaperna för mer information).

Detaljer

Produktinformation

Varunamn Etikett till skåp fack, Typ: Etiketter, Stativ, färg: Vit, Levereras monterad: ja, Längd: 528 mm
Varumärke Manutan
Förpackning styck

Teknisk specifikation

Typ Etiketter
Stativ, färg Vit
Levereras monterad ja
GS TUV Rheineland ja
Återvinningsbar förpackning Ja - 100%
Längd (mm) 528 mm
Garanti 10 år
Återvunnen produkt (%) 20 %
Återvunnen förpackning (%) 100 %
Återvinningsbar produkt Ja - 100%

Våra recensioner är äkta och tillförlitliga. Klicka här om du vill veta mer om våra förfaranden för autentisering och kontroll.