Verktygsskåp

Vårt Manutan-märke

Filtrera på

Verktygsskåp – smart förvaring för verktyg

Ett verktygsskåp i plåt med funktionell inredning är en bra förvaringslösning av verktyg och andra redskap i verkstäder, garage, lager och industrier. Genom att hålla ordning och reda på arbetsplatsen minskar du risken för att något försvinner eller tappas bort. Borttappade verktyg är inte bara irriterande, det kan också bli väldigt kostsamt i längden. Ett verktygsskåp kan också minska risken för inbrott. Om dyra och fina verktyg syns från fönster och dörrar kan det locka tjuvar. Ett verktygsskåp där du enkelt lägger in och förvarar verktygen när du inte är på plats kan därför minska risken för inbrott.

Mångsidiga och kompletta verktygsskåp

Verktygsskåpen som du hittar här hos Witre är tillverkade av hållbara och stabila material som klarar tunga och vassa föremål. För att hålla ordning har många skåp flyttbar och flexibel inredning. En del skåp har till exempel flyttbara hyllplan, lådor, avdelare och perforerade dörrar för enkel upphängning av verktygskrokar. Det ger dig en bra överblick över skåpets innehåll. Det finns också verktygsskåp som levereras utan inredning. Då kan du själv kan välja vilken förvaringslösning som passar dig bäst.

Golvstående eller vägghängt verktygsskåp

På en större arbetsplats brukar verktygsskåp som ställs direkt på golvet vara en smidig lösning. Dessa skåp är stora och rymmer mycket. Har du däremot en liten arbetsplats där ett golvstående skåp skulle ta för mycket av golvutrymmet är ett vägghängt skåp ett smidigt alternativ. Häng skåpet över arbetsbänken så har du alltid de verktyg du använder nära till hands. På en mindre arbetsplats kan också ett skåp på hjul vara en smart lösning. Skåpet kan du då enkelt rulla runt och placerar där du för stunden behöver det. Det finns också mindre förvaringsskåp som du både kan ställa på golvet eller på en arbetsbänk. Ett annat alternativ på en mindre arbetsplats är en verktygstavla. Det är en öppen och lättillgänglig förvaring för mindre verktyg och redskap.

Beställ komplett verktygsskåp enkelt online

Ett stabilt och funktionellt verktygsskåp med verktyg underlättar arbetet i industrier, verkstäder, garage och lager. Om kontoret finns i samma lokaler kan du även behöva ett verkstadsskåp utan verktyg och istället förvara viktiga papper och pärmar i skåpet. Vi erbjuder ett brett sortiment av olika verktygsskåp. Här finns stora och små skåp, och skåp med olika typer av inredning. Ett verktygsskåp med hjul underlättar för dig som ofta rör dig mellan olika arbetsstationer och smidigt vill få med dig dina verktyg. Har du mycket mindre material, till exempel skruvar, bultar, bits och borr, rekommenderar vi ett sortimentskåp. I ett sortimentskåp finns flera små fack så att du enkelt kan hålla reda på alla små saker. Facken eller lådorna kan vara i olika storlekar för enkel sortering av dina grejer. Sortimentskåp finns i många olika utföranden. En del är stora och kan placeras direkt på golvet, andra är mindre och kan ställas på ett bord. Det finns också vägghängda sortimentskåp.
Välkommen att beställa verktygsskåp och andra funktionella skåp på Witre. I vårt breda sortiment finns skåp för industrier, verkstäder, garage, lager och kontor i olika storlekar och material. Frågor eller funderingar? Kontakta vår kundtjänst – vi hjälper gärna till!