Arbetsbord & Arbetsbänkar

Filtrera på

Komplettera arbetsplatsen med funktionella arbetsbänkar och arbetsbord

Flexibla och ergonomiska arbetsmöbler gör arbetet på industrin, verkstaden, garaget eller lagret effektivt och säkert. Vi erbjuder flera olika typer av arbetsbord och arbetsbänkar samt ett stort sortiment av tillbehör som hurtsar, extra bänkskivor och verktygsskåp.

Val av arbetsbord eller arbetsbänk

Med våra arbetsmöbler kan du enkelt skapa individuella arbetsstationer både för lättare pack- och plockarbete på ett lager och tyngre jobb på industrier och verkstäder. Innan du väljer vilket arbetsbord eller vilken arbetsbänk du ska beställa ska du fundera över vilken storlek och typ av bord eller bänk du behöver så att du får en möbel som är anpassad efter arbetsuppgifterna. Det finns arbetsbänkar i trä men i utsatta miljöer med tunga och vassa föremål behövs en hårdare och mer reptålig yta som klarar hårt slitage och som även är beständigt mot vätskor och kemikalier. Rådfråga oss gärna om de produkter du hittar här. Beskriv arbetet som ska utföras och hur lokalerna ser ut så hjälper vi dig att ta fram möbler som skapar ett bra och effektivt arbetsflöde.

Bord och bänkar med olika funktioner

Ett arbetsbord eller en arbetsbänk ska vara stabil och anpassad efter de arbetsuppgifter som ska göras. På en industri passar en arbetsbänk i metall eller stål. För extra säkerhet och stabilitet kan du välja ett bord som kan bultas fast i golvet. Vill du istället ha en mobil arbetsplats kan en arbetsbänk på hjul vara ett flexibelt och bra alternativ. En mobil arbetsbänk tar du enkelt med där du för tillfället ska arbeta. Då har du alltid den utrustning du behöver på plats och slipper bära runt på verktyg och redskap. Hjulen på arbetsbänken klarar olika underlag och kan låsas för att få en så stabil och säker arbetsplats som möjligt.
Med ett arbetsbord som är höj- och sänkbart kan du enkelt anpassa bordet så att du får en ergonomisk arbetsställning. Detta är särskilt viktigt om arbetsplatsen har många monotona arbetsuppgifter som ska utföras eller om flera personer ska använda verktygsbänken under en arbetsdag. Med en höj- och sänkbar arbetsbänk kan den som för tillfället använder arbetsstationen anpassa den efter sin längd. Har du ett bord som du kan höja och sänka kan du snabbt och enkelt hitta en god arbetsposition som inte sliter ut nacke och rygg i onödan.
Det är också bra att välja ett arbetsbord eller en arbetsbänk med lådor för att slippa sträcka sig efter redskap och verktyg. God förvaring på arbetsplatsen gör det också enklare att hålla ordning och reda bland verktyg, redskap och annan utrustning. Du vet exakt var allt finns och risken för att något tappas bort minskar. Ta gärna en extra titt på våra arbetshurtsar och skåp för en överskådlig och praktisk förvaring. Vi erbjuder också pärmhållare, dokumenthållare, perforerade paneler, whiteboards och extra hyllplan. För mindre arbetsplatser som kräver flexibla lösningar finns hopfällbara arbetsbänkar.

Hitta verktygsbänkar hos Witre

Kontakta oss gärna om du vill veta mer om våra arbetsbänkar och arbetsbord. Vi kommer gärna med goda råd och tips! Vet du exakt vad du behöver lägger du smidigt en beställning direkt här på webbsidan.