Avfallshantering

Utrusta din verksamhet för en hållbar
och säker arbetsmiljö.

Dags att uppdatera din avfallshantering och källsortering?

En välfungerande avfallshantering sparar både på naturens och företagets resurser! För många företag är utgifter relaterade till restprodukter och avfall höga. Man kan därför göra betydande besparingar med en genomtänkt plan och rätt produkter för hanteringen av avfall och källsortering.

First Image

Bästsäljande avfallshantering till kampanjpris

Hitta rätt avfallshantering för dig!

Utgå från den miljö i vilken du vill komplettera din avfallshantering.
Välj därefter underkategori och ta hjälp av våra urvalsfilter när det finns många alternativ.

KONTOR / INOMHUS

Offentlig miljö

Källsorteringsprodukter, säckställ och papperskorgar för både generella och specifika behov. Produkterna bör komplettera varandra samt vara strategiskt utplacerade för att underlätta en hållbar och hygienisk miljö i kontor, lunchrum, toalett och övriga personalutrymmen.

INDUSTRI / MILJÖRUM / UTOMHUS

Offentlig miljö

Soptunnor, askkoppar och andra avfallshanteringsprodukter som passar lika bra i soprummet som på återvinningsstationen eller utomhus. Alla produkter bör tåla omild behandling och varierande klimat. Majoriteten av kärlen har lock som skyddar och hjul för mobilitet och utökat användningsområde.

Offentlig miljö

Produkter i publika utrymmen bör vara snygga, lättskötta och tåliga. Avfallsbehållare, sopkärl och källsortering skall vara lätta att torka av samt smidiga att tömma och utrusta med nya säckar och kärl.

Offentlig miljö

Restaurang och livsmedelsindustri

I restauranger och annan verksamhet med livsmedel är det viktigt att ha en smidig och sanitär hantering av födoämnen. Livsmedelsgodkända och färgkodade kärl med stor volym och fotpedaler underlättar arbetet och säkrar kvalitén.

Restaurang och livsmedelsindustri

Kemikaliehantering

Att ha rätt produkter nära till hands vid hantering av kemikalier och farligt avfall är en förutsättning för att skydda miljö och personal. Soptunnor, uppsamlingskärl och absorbenter skall vara kemikaliebeständiga och anpassade för just de ämnen ni arbetar med.

Kemikaliehantering

Gör en offertförfrågan

  • Card image cap
  • Peter Kihl
    Quotes & Project Manager

    Kontakta Peter Kihl om du vill ha tips och råd kring ditt omklädningsrum eller andra projekt för ditt företag.

  • 031 308 89 03
    sales@witre.se