Absorbent Kem Orm

X
Absorbent Kem Orm
1 140,00 kr exkl. moms
1 425,00 kr inkl. moms
förp med 6 st 190,00 kr /st
Artikelnr:   31450
  • Snabba leveranser
  • Minst 3 års garanti
  • 60 dagars retur- och ångerrätt

Beskrivning

  • Absorbent Kem Orm, finns som både kort- och lång orm. För absorption av aggressiva vätskor, syror och baser med antigen ett högt- eller lågt pH-värde. Klarar bland annat av saltsyra och klor. Absorbenten klarar av lösningar på upp till 65 %, är de starkare koncentration bör de dock neutraliseras först. Absorbenten består av polypropylenfiber som är omgärdat av ett non-woven-ytterhölje och är silikonfria. Ormarna är mycket flexibla och passar bra att användas vid avgränsning av spill. Klarar av att användas i miljö där det kan bli upp till 160 °C.
  • 3 år

Miljövänliga och/eller sociala fördelar

Denna förpackning är, helt eller delvis, återvunnen, vilket innebär att den är tillverkad av material som gått igenom specifika återvinningsprocesser (se de tekniska egenskaperna för mer information).
Denna produkt är, helt eller delvis, återvunnen, vilket innebär att den är tillverkad av material som gått igenom specifika återvinningsprocesser (se de tekniska egenskaperna för mer information).

Detaljer

Produktinformation

Varunamn Absorbent Kem Orm, Beskrivning: Kemiska produkter, Total absorptionskapacitet: 84 L, Förpackning: Strumpa
Varumärke Ikasorb
Förpackning förp med 6 st

Teknisk specifikation

Förpackning Strumpa
Beskrivning Kemiska produkter
Ø (cm) 7.6 cm
Material Polypropen
Återvunnen förpackning (%) 50 %
Garanti 3 år

Våra recensioner är äkta och tillförlitliga. Klicka här om du vill veta mer om våra förfaranden för autentisering och kontroll.

Q&A