Däckkärra gul

X
Däckkärra gul
4 000,00 kr
 exkl. moms
5 000,00 kr inkl. moms
styck
Artikelnr:   14501
  • Snabba leveranser
  • Minst 3 års garanti
  • 60 dagars retur- och ångerrätt

Beskrivning

  • För enkel hantering av bildäck upp till 20 tum. Öppet läge 800 mm. Stängt läge 400 mm. Kraftig däckkärra som hjälper dig att transportera däcken på ett otroligt enkelt sätt. Rejäla däck som gör det lätt att köra på alla underlag.
  • 200 kg

Miljövänliga och/eller sociala fördelar

Denna förpackning är återvinningsbar till 100 %, vilket betyder att dess samtliga komponenter vid slutet av livslängden kommer att kunna återvinnas i distinkta produkter via specifika återvinningsprocesser.
Denna förpackning är, helt eller delvis, återvunnen, vilket innebär att den är tillverkad av material som gått igenom specifika återvinningsprocesser (se de tekniska egenskaperna för mer information).
Denna produkt är återvinningsbar till 100 %, vilket betyder att dess samtliga komponenter, vid slutet av dess livslängd, kommer att kunna återvinnas i distinkta produkter via specifika återvinningsprocesser.
Denna produkt är, helt eller delvis, återvunnen, vilket innebär att den är tillverkad av material som gått igenom specifika återvinningsprocesser (se de tekniska egenskaperna för mer information).

Detaljer

Produktinformation

Varumärke Kongamek
Förpackning styck

Teknisk specifikation

Kapacitet (kg) 200 kg
Typ av hjul Luftgummihjul
Total bredd (mm) 840 mm
Total höjd (mm) 1490 mm
Hjul, Ø (mm) 260 mm
Material Pulverlackerad
Produktens ursprung Gjord i EU
Teknisk data Bildäck upp till 20 tum
Vikt (kg) 24.5 kg
Hjul, bredd (mm) 85 mm
Återvinningsbar förpackning Ja - 100%
Återvinningsbar produkt Ja - 100%
Återvunnen förpackning (%) 70 %
Återvunnen produkt (%) 20 %

Våra recensioner är äkta och tillförlitliga. Klicka här om du vill veta mer om våra förfaranden för autentisering och kontroll.