Du kanske letar efter:

Pallvagn till Pallställ

X
Pallvagn till Pallställ
3 485,00 kr
 exkl. moms
4 356,25 kr inkl. moms
styck
Artikelnr:   76831
  • Snabba leveranser
  • Minst 3 års garanti
  • 60 dagars retur- och ångerrätt

Beskrivning

  • Avsedd för enklare transport av plockpallar in och ut i pallagrets nedersta del. Vikt: 30 kg. Tillbehör till Pallställ.
  • 1000 kg

Miljövänliga och/eller sociala fördelar

Denna förpackning är återvinningsbar till 100 %, vilket betyder att dess samtliga komponenter vid slutet av livslängden kommer att kunna återvinnas i distinkta produkter via specifika återvinningsprocesser.
Denna förpackning är, helt eller delvis, återvunnen, vilket innebär att den är tillverkad av material som gått igenom specifika återvinningsprocesser (se de tekniska egenskaperna för mer information).
Denna produkt är återvinningsbar till 100 %, vilket betyder att dess samtliga komponenter, vid slutet av dess livslängd, kommer att kunna återvinnas i distinkta produkter via specifika återvinningsprocesser.
Denna produkt är, helt eller delvis, återvunnen, vilket innebär att den är tillverkad av material som gått igenom specifika återvinningsprocesser (se de tekniska egenskaperna för mer information).

Detaljer

Produktinformation

Varumärke Kongamek
Förpackning styck

Teknisk specifikation

Höjd (mm) 150 mm
Bredd (mm) 1200 mm
Djup (mm) 870 mm
Maximal last (kg) 1000 kg
Produktens ursprung Gjord i EU
Återvinningsbar förpackning Ja - 100%
Återvunnen produkt (%) 20 %
Återvunnen förpackning (%) 70 %
Återvinningsbar produkt Ja - 100%

Våra recensioner är äkta och tillförlitliga. Klicka här om du vill veta mer om våra förfaranden för autentisering och kontroll.