Du kanske letar efter:

Arbetsstol All-in-one 9641

X
Arbetsstol All-in-one 9641
6 375,00 kr
 exkl. moms
7 968,75 kr inkl. moms
styck
Artikelnr:   5701595
  • Snabba leveranser
  • Minst 3 års garanti
  • 60 dagars retur- och ångerrätt

Beskrivning

  • På den här höga arbetsstolen sitter du bekvämt under lång tid. Ställ in fotstödets höjd så att du sitter så ledigt som möjligt. Stolens sittvinkel, sitthöjd och sittdjup kan enkelt anpassas efter din kropp. Se till att du alltid har kontakt med ryggstödet, som kan justeras i höjdled. Synkronmekanism som ger en bättre sittställning.
  • Fullt justerbar

Miljövänliga och/eller sociala fördelar

Denna förpackning är återvinningsbar till 100 %, vilket betyder att dess samtliga komponenter vid slutet av livslängden kommer att kunna återvinnas i distinkta produkter via specifika återvinningsprocesser.
Denna förpackning är, helt eller delvis, återvunnen, vilket innebär att den är tillverkad av material som gått igenom specifika återvinningsprocesser (se de tekniska egenskaperna för mer information).
Denna produkt är ergonomisk, vilket betyder att den genom sin användning garanterar goda arbetsförhållanden avseende användarnas hälsa och säkerhet (t.ex. genom att undvika muskuloskeletala problem).
Denna produkt är märkt med GS (“Geprüfte Sicherheit“, ”säkerhetsutvärderad” på svenska) vilket säkerställer att produkten har undergått säkerhetstester av en ackrediterat certifieringsorgan.
Denna produkt är, helt eller delvis, återvunnen, vilket innebär att den är tillverkad av material som gått igenom specifika återvinningsprocesser (se de tekniska egenskaperna för mer information).

Detaljer

Produktinformation

Varumärke Bimos
Förpackning styck

Teknisk specifikation

Sits, bredd (mm) 460 mm
Modell stolar Hög
Sits, material Polyuretan
Fotring Ø ja
Typ av fot Glidfötter
Minimal sitthöjd (mm) 570 mm
Maximal sitthöjd (mm) 830 mm
Maximalt sittdjup (mm) 470 mm
Minimalt sittdjup (mm) 410 mm
Återvinningsbar förpackning Ja - 100%
Produktens ursprung Gjord i Tyskland
Ergonomisk ja
Återvunnen produkt (%) 54 %
Maximal belastning (kg) 120 kg
Justerbar sits ja
Brandklass M1
GS TUV Rheineland ja
Standard EN 1021 EN 1021
Garanti 10 år
Synkron teknik ja
Reglage sitthöjd ja
Återvunnen förpackning (%) 80 %
Reglage ryggstödshöjd ja

Våra recensioner är äkta och tillförlitliga. Klicka här om du vill veta mer om våra förfaranden för autentisering och kontroll.