Du kanske letar efter:

Arbetsstol Bimos 9419

X
Arbetsstol Bimos 9419
3 860,00 kr
 exkl. moms
4 825,00 kr inkl. moms
styck
Artikelnr:   5701175
  • Snabba leveranser
  • Minst 3 års garanti
  • 60 dagars retur- och ångerrätt

Beskrivning

  • Använd det här mångfunktionella ståstödet om du står mycket när du arbetar. Sitt bekvämt tack vare den ergonomiska sitsen med ryggstöd. Justera fotstödets höjd så att du sitter så ledigt som möjligt. Sitsens höjd justeras enkelt och steglöst.

Miljövänliga och/eller sociala fördelar

Denna förpackning är återvinningsbar till 100 %, vilket betyder att dess samtliga komponenter vid slutet av livslängden kommer att kunna återvinnas i distinkta produkter via specifika återvinningsprocesser.
Denna förpackning är, helt eller delvis, återvunnen, vilket innebär att den är tillverkad av material som gått igenom specifika återvinningsprocesser (se de tekniska egenskaperna för mer information).
Denna produkt är ergonomisk, vilket betyder att den genom sin användning garanterar goda arbetsförhållanden avseende användarnas hälsa och säkerhet (t.ex. genom att undvika muskuloskeletala problem).
Denna produkt är märkt med GS (“Geprüfte Sicherheit“, ”säkerhetsutvärderad” på svenska) vilket säkerställer att produkten har undergått säkerhetstester av en ackrediterat certifieringsorgan.
Denna produkt är, helt eller delvis, återvunnen, vilket innebär att den är tillverkad av material som gått igenom specifika återvinningsprocesser (se de tekniska egenskaperna för mer information).

Detaljer

Produktinformation

Varumärke Bimos
Förpackning styck

Teknisk specifikation

Ref. tillverkare 9408
Minimal sitthöjd (mm) 510 mm
Maximal sitthöjd (mm) 780 mm
Sits, material Polyuretan
Modell stolar Hög
Sits, färg Svart
Fotring Ø ja
Ben, färg Svart
Typ av fot Glidfötter
Ryggstöd ja
Sits, djup (mm) 620 mm
Sits, bredd (mm) 620 mm
Återvunnen produkt (%) 51 %
Standard EN 1021 EN 1021
Återvunnen förpackning (%) 80 %
Reglage sitthöjd ja
Garanti 10 år
GS TUV Rheineland ja
Produktens ursprung Gjord i Tyskland
Ergonomisk nej
Återvinningsbar förpackning Ja - 100%

Våra recensioner är äkta och tillförlitliga. Klicka här om du vill veta mer om våra förfaranden för autentisering och kontroll.