Monteringsbord

Filtrera på

Arbetsbord för Effektiv och Flexibel Arbetsmiljö

Ett arbetsbord eller monteringsbord är en viktig del av en effektiv arbetsstation, designad för att underlätta och förbättra arbetsprocessen. Våra monteringsbord erbjuder robusthet, flexibilitet och hållbarhet, vilket gör dem till det perfekta valet för olika arbetsmiljöer, inklusive verkstäder, laboratorier och industrier.

Robust Konstruktion och Max Belastning

Våra monteringsbord är byggda för att klara tuffa arbetsförhållanden. Med en max belastning på 125 kg kan dessa bord hantera tunga arbetsuppgifter utan problem. Vi erbjuder även monteringsbord med en max belastning på 100 kg, vilket gör dem idealiska för lättare till medeltunga arbetsuppgifter. Bordsskivan är pulverlackerad för att ge en slitstark och hållbar yta som tål dagligt slitage.

Flexibilitet och Anpassningsbarhet

För att möta olika behov och arbetsuppgifter är våra monteringsbord utrustade med hjul, vilket gör dem enkla att flytta runt i arbetsmiljön. De är även vinklingsbara, vilket ger dig möjlighet att justera arbetsytan efter dina specifika krav. Denna flexibilitet gör att du kan optimera din arbetsstation för maximal effektivitet och ergonomi.

Dimensioner och Design av Bordsskiva

Monteringsborden finns i olika längder och bredder för att passa olika arbetsutrymmen och användares höjd. Våra produkter finns i lager och kan snabbt levereras för att möta dina omedelbara behov. Den pulverlackerade bordsskivan erbjuder en slät och hållbar yta som är lätt att rengöra och underhålla.

Praktiska Funktioner och Tillbehör med Hjul

För extra funktionalitet har våra monteringsbord en stödkant som förhindrar att verktyg och material faller av bordsskivan. Detta är särskilt praktiskt vid arbete med små delar och komponenter. Våra bord är också utrustade med en hög lyftkapacitet, vilket gör dem lämpade för en mängd olika arbetsuppgifter.

Hög Kvalitet och Enkel Betalning

Vi förstår vikten av kvalitet och hållbarhet i arbetsmiljöer. Därför är våra monteringsbord tillverkade av högkvalitativa material som säkerställer långvarig prestanda. Vi erbjuder bekväma betalningsalternativ, inklusive Mastercard, vilket gör det enkelt och säkert att köpa våra produkter.