Vagnar

Vårt Manutan-märke

Filtrera på

Materialhantering med lagervagnar

Effektiv materialhantering är kritisk för produktiviteten inom industri, lager och detaljhandel. Witre erbjuder ett brett sortiment av lagervagnar, plockvagnar och rullbord, designade för att tillgodose olika behov inom materialtransport och arbetsflödesoptimering. Dessa verktyg är oumbärliga för att förbättra effektivitet, säkerhet och organisering i alla typer av arbetsmiljöer.

Välj rätt typ av vagn

  • Plattformsvagnar: Idealiska för att flytta stora och tunga föremål. De finns i olika storlekar och material, såsom stål eller aluminium, för att passa olika lastkapaciteter och användningsområden.
  • Hyllvagnar: Perfekta för transport av mindre föremål och verktyg. De har flera hyllplan vilket gör dem till en mångsidig lösning för många olika arbetsmiljöer.
  • Säckkärror och Pirror: Dessa är utmärkta för vertikal transport och är lämpliga för allt från lådor till tunga säckar.
  • Specialvagnar: För specifika ändamål finns det skräddarsydda lösningar, som t.ex. vagnar anpassade för långgods eller med specialfunktioner som hopfällbarhet för enkel förvaring.
  • Lagervagnar: Dessa robusta vagnar är skapade för att hantera och transportera tunga laster med lätthet. De är utrustade med slitstarka hjul och hållbara konstruktioner för att tåla krävande industriella miljöer. Lagervagnar från Witre finns i olika storlekar och kapaciteter, vilket gör dem perfekta för allt från småverkstäder till stora distributionscenter. De bidrar inte bara till att effektivisera varuhanteringen, utan även till att minska risken för arbetsskador relaterade till tunga lyft.
  • Plockvagnar: I en värld där e-handel och snabba leveranser är norm, är plockvagnar en avgörande faktor för att upprätthålla en hög servicenivå. Med deras hjälp kan medarbetare snabbt och enkelt samla ihop produkter för order, vilket minskar både tid och felmarginal i plockprocessen. Witres plockvagnar är designade för att vara användarvänliga och flexibla, med funktioner som justerbara hyllor och ergonomiska handtag.
  • Rullbord: Dessa mångsidiga vagnar är en måste-ha i många arbetsmiljöer. Med sitt lätta och smidiga utförande är de idealiska för att transportera mindre föremål, verktyg och utrustning. Rullbord från Witre kan användas i en mängd olika sammanhang, från att frakta dokument och kontorsmaterial på kontor till att flytta verktyg och komponenter i verkstäder. Genom att minska behovet av att bära tunga föremål bidrar de till en mer ergonomisk arbetsplats.
  • Förutom deras praktiska fördelar, är alla våra vagnar designade med tanke på hållbarhet och lång livslängd. Med kvalitetsmaterial och genomtänkt konstruktion garanterar Witre att deras vagnar står emot den dagliga användningen i krävande arbetsmiljöer. Oavsett om det handlar om att effektivisera logistikflöden, förbättra arbetsmiljön eller optimera lagerhanteringen, är våra lagervagnar, plockvagnar och rullbord en investering som lönar sig på lång sikt.

Egenskaper att överväga

När du väljer vagnar och kärror, är det viktigt att tänka på hjulens kvalitet, material och konstruktion, samt storlek och lastkapacitet. Detta säkerställer att du väljer utrustning som är hållbar och anpassad efter dina behov.

Summering

Att investera i rätt lagervagnar, plockvagnar, rullbord och andra transportlösningar från Witre är en viktig del i att skapa en effektiv, säker och anpassningsbar arbetsmiljö. Dessa verktyg ökar effektiviteten, minskar fysisk ansträngning och bidrar till en mer produktiv arbetsplats. Upptäck hela sortimentet hos Witre och hitta de lösningar som bäst matchar dina specifika behov för att ta din materialhantering till nästa nivå.