Pallyftare


Undvik tunga lyft med de smidiga pallyftarna Witre Manutan erbjuder. Hos oss hittar du pallyftare för alla olika behov.
Filtreringen till vänster gör det lättare att hitta den pallyftare du söker. Om du behöver hjälp är vi tillgängliga på telefon, chatt och email.

Förfina ditt urval
Produkter: (  1 - 30 av 49  )
:
 • Pallyftare Manutan nylon/gummi
  Jämför
  2 alternativ
  Artikelnr : MIG03467
  Funktionell pallyftare i underhållsfritt stål med gummiklätt handtag, för ett säkrare och skönare grepp....

  Funktionell pallyftare i underhållsfritt stål med gummiklätt handtag, för ett säkrare och skönare grepp. Styrhjulen är av gummi medan gaffelhjulen är av hållbart nylon. Pallyftaren Manutan är av boggi-modell vilket gör den mer stabil och lättare att köra på ojämna underlag. Pallyftaren Manutan är mycket lättmanövrerad och därför idealisk för lastning och lossning i lastbilar och andra trånga utrymmen.

  Läs mer om produkten ►

  Från 3 090 kr 
  Antal 1 St
 • Pallyftare med inbyggd våg
  Jämför
  Artikelnr:   200001193
  Artikelnr : MIG03463
  Pallyftare med inbyggd våg där vikten visas på display.

  Pallyftare med inbyggd våg där vikten visas på display. Har skyddskåpa mot damm och vatten (IP 65), vilket gör den mycket motståndskraftig mot vatten och fukt. Displayen drivs av 4 st AA-batterier. Specifikationer för vågfunktion: Tarafunktion för pall- och emballagehantering. Visningsnoggrannhet: +/- 1 kg. Tolerans: +/- 2 kg. Automatisk övergång till energisparläge.

  Läs mer om produkten ►

  13 125 kr
  Antal 1 St
 • Pallyftare Manutan Polyuretan
  Jämför
  Artikelnr:   31233
  Artikelnr : MIG1817202
  Stång med 3 lägen: lyft, neutralläge och sänkning. Underhållsfritt chassi i höghållfast stål. Gummiklädd...

  Stång med 3 lägen: lyft, neutralläge och sänkning. Underhållsfritt chassi i höghållfast stål. Gummiklädd stång för extra komfort. Avtunnade gaffelspetsar och dubbla hjul för enklare manövrering på ojämnt underlag. Styrhjul och dubbla gaffelhjul i polyuretan.

  Läs mer om produkten ►

  2 815 kr
  Antal 1 St
 • Pallyftare 1200 kg 800-1150 mm
  Jämför
  2 alternativ
  Artikelnr : MIG1817229
  Lättmanövrerad och solid, i stål med blå epoxilackering. Smidig och enkel att underhålla. Säkerhetsventil...

  Lättmanövrerad och solid, i stål med blå epoxilackering. Smidig och enkel att underhålla. Säkerhetsventil skyddar vid överbelastning.

  Läs mer om produkten ►

  Från 2 525 kr 
  Antal 1 St
 • Pallyftare Pallea
  Jämför
  3 alternativ
  Artikelnr : MIG03460
  Pallea, en revolutionerande svensktillverkad pallyftare. Förenklar lastning till lastbil och är speciellt...

  Pallea, en revolutionerande svensktillverkad pallyftare. Förenklar lastning till lastbil och är speciellt anpassad för att användas i trängre utrymmen där traditionella pallyftare inte får plats. Pallyftare Pallea är därför exemplarisk inom transport- och butiksbranschen men användningsområdena är många. Med sin minimala vikt och sina flexibla funktioner är Pallea det perfekta komplementet till en traditionell palldragare. Klarar last upp till 400 kg och svänger lätt i 360°, även lastad,...

  Läs mer om produkten ►

  Från 2 790 kr 
  Antal 1 St
 • Pallyftare Easy Roller
  Jämför
  Artikelnr:   59311
  Artikelnr : MIG02787
  En unik gaffelvagn som hjälper dig att ta dig fram i situationer där du tidigare fått stopp. Tar sig över...

  Gaffellyftvagn Easy Roller är den flexiblaste gaffelvagnen hittils. Dess unika funktion med mekanisk starthjälp hjälper dig att få vagnen i rullning med tungt gods. Den ger dig också fördelen att den kan klättra över hinder som trösklar och tar dig upp för sluttningar. Den har också en broms funktion då du parkerar på lastbilsflak eller i sluttningar. Hanterar du tungt gods så är detta vagnen för dig!

  Läs mer om produkten ►

  5 495 kr
  Antal 1 St
 • Pallyftare Starkast
  Jämför
  Artikelnr:   49585
  Artikelnr : MIG02536
  Marknadens mest robusta och kraftiga pallyftare, perfekt för dig som ofta hanterar tungt och krävande gods!

  Marknadens mest robusta och kraftiga gaffellyftvagn, perfekt för dig som ofta hanterar tungt och krävande gods! Med sina många förstärkningar och smarta design så märks skillnaden! Bromsen ger dig också en säkerhet under transport, om du tappar kontroll över lasten tryck ned bromsen och få stopp på vagnen. Utrustad med polyuretanhjul för mjuk och tyst gång även vid ojämnt underlag. Levereras med fotbroms i sitt standardutförande, smart när du parkerar vagnen på ett lastbilsflak eller på ojämnt...

  Läs mer om produkten ►

  5 575 kr
  Antal 1 St
 • Saxlyftvagn Batteridriven
  Jämför
  Artikelnr:   49616
  Artikelnr : MIG02540
  Kompakt konstruktion med batteri och pumpenhet mellan chassi och cylindern, ger överlägsen styrförmåga och...

  Kan användas både för palltransport och som lyftbord. Ergonomiskt hjälpmedel som skonar kroppen från onödiga på frestningar. Stödbenen går automatiskt i golvet vid ca 350 mm lyfthöjd för att förhindra att vagnen kommer i rullning under arbete. Kompakt konstruktion med batteri och pumpenhet mellan chassi och cylindern, ger överlägsen styrförmåga och åtkomlighet. Används ofta som ergonomiskt lyftmedel för att spara nacke, axlar och rygg. Man kan både pumpa och sänka manuellt om batteriet skulle...

  Läs mer om produkten ►

  18 690 kr
  Antal 1 St
 • Saxlyftvagn Basic
  Jämför
  Artikelnr:   13081084
  Artikelnr : MIG01783
  Med saxlyftvagnen flyttas gods och lyfts till en ergonomisk arbetshöjd. Förebygger arbetsskador orsakade...

  Med saxlyftvagnen flyttas gods och lyfts till en ergonomisk arbetshöjd. Förebygger arbetsskador orsakade av tunga lyft. Stabiliseras med hjälp av sidostöd. Stödbenen går automatiskt i golvet vid en lyfthöjd på ca 400 mm och förhindrar att vagnen kommer i rullning under arbete. Högt bröst ger stöd även till högt gods. Hjul av polyuretan.

  Läs mer om produkten ►

  5 445 kr
  Antal 1 St
 • Pallyftare Quicklift
  Jämför
  3 alternativ
  Artikelnr : MIG01036
  Handtruck med Quicklift, lyfter en tom pall på ett pumpslag. För dig som använder handtruck ofta.

  Gaffellyftvagn för hantering av standardpallar. Enkel, robust och lätt att hantera. Ett par pumpslag och lasten är lyft från golvet. Sen rullar du lätt din lastpall dit du vill ha den. För butiker, lager, lastkajer, industrier ja överallt där en pall behöver flyttas. Helpressade gafflar ger starka gafflar och lång livslängd på gaffelspetsarna – gaffellyftvagnens mest utsatta del. Svängradie: hela 230° ger smidig manövrering i trånga utrymmen. Snabblyft är standard. Vid last under 150 kg lyfter...

  Läs mer om produkten ►

  Från 3 770 kr 
  Antal 1 St
 • Pallyftare BT
  Jämför
  12 alternativ
  Artikelnr : MIG03439
  Världens populäraste lyftvagn. Snabblyft, lyfter pallen på två pumpslag

  Universaltrucken för manuell pallhantering i alla tänkbara arbetsmiljöer. Av högsta kvalitet och enkel att underhålla. Den starka men samtidigt lätta konstruktionen med svetsade fogar och förstärkta gaffelspetsar ger maximal livslängd, även i de tuffaste miljöer. Över 10 smörjnipplar på alla rörliga delar servar för lång livslängd. Klätterhjul i spetsen underlättar in- och utkörning i pall. Med dubbla kullager får du en lättstyrd vagn och gaffelmarkering ger rätt position vid...

  Läs mer om produkten ►

  Från 5 600 kr 
  Antal 1 St
 • Pallyftare Quicklift 2,3 ton
  Jämför
  8 alternativ
  Artikelnr : MIG03541
  Pallyftare Quicklift 2,3 ton är en underhållsfri gaffellyftvagn med snabblyftsystem och ergonomsikt...

  Pallyftare Quicklift 2,3 ton är en underhållsfri gaffellyftvagn med snabblyftsystem och ergonomsikt handtag. Med en lyfthastighet på 25 mm/pumpslag lyfter denna pallyftare snabbt och lätt upp till 2300 kg. Pallyftare Quicklift 2,3 ton har överlastventil, underhållsfria bussningar samt RS-lager. Den robusta konstruktionen ger pallyftaren lång livslängd. Finns i flertalet modeller med varierande gaffellängder och hjulkombinationer.

  Läs mer om produkten ►

  Från 3 995 kr 
  Antal 1 St
 • Pallyftare med långa gafflar
  Jämför
  Artikelnr:   11388
  Artikelnr : MIG03809
  En pallyftare med långa gafflar för hantering av långgods eller flera pallar samtidigt. Förstärkt för att...

  En pallyftare med långa gafflar för hantering av långgods eller flera pallar samtidigt. Förstärkt för att hantera last upp till 2 ton. Utrustad med polyuretanhjul för att göra det lättare att köra på ojämn mark samt över mindre hinder såsom sten och skräp som kan vara på golvet. Polyuretanhjulen gör pallyftaren tyst och smidig.

  Läs mer om produkten ►

  7 190 kr
  Antal 1 St
 • Pallyftare Bas 2 ton
  Jämför
  4 alternativ
  Artikelnr : MIG03558
  Pallyftare 2 ton är en gaffellyftvagn med en gaffellängd på 1150 mm och alla standardfunktioner.

  Pallyftare 2 ton är en gaffellyftvagn med en gaffellängd på 1150 mm och alla standardfunktioner. Den robusta konstruktionen gör att denna gaffellyftvagn uppnår en kapacitet på 2000 kg.

  Läs mer om produkten ►

  Från 2 960 kr 
  Antal 1 St
 • Saxlyftvagn Manuell
  Jämför
  Artikelnr:   49615
  Artikelnr : MIG01035
  Med automatiskt Quicklift. Kan användas både för palltransport och som lyftbord.

  Automatisk snabblyft 38 mm/pumpslag upp till 150 kg. Kan användas både för palltransport och som lyftbord. Ergonomiskt hjälpmedel som skonar kroppen från onödiga påfrestningar. Stödbenen går automatiskt i golvet vid ca 350 mm lyfthöjd för att förhindra att vagnen kommer i rullning under arbete.

  Läs mer om produkten ►

  7 795 kr
  Antal 1 St
 • Pallyftare XL
  Jämför
  Artikelnr:   55045
  Artikelnr : MIG03543
  Pallyftare XL är en underhållsfri pallyftare med slitstarkt chassi för tuff och tung hantering, lyfter...

  Pallyftare XL är en underhållsfri pallyftare med slitstarkt chassi för tuff och tung hantering, lyfter lätt tunga laster. Pallyftare XL har inbyggd överlastventil och underhållsfria bussningar, hydraulsystem är slutet med helgjutet pumphus. Lyfthastighet är hela 7 mm/pumpslag.

  Läs mer om produkten ►

  7 675 kr
  Antal 1 St
 • Motorlyftvagn semielektrisk 1,8 ton
  Jämför
  Artikelnr:   90000
  Artikelnr : MIG03837
  Motorlyftvagn semielektrisk är en smidig och lättanvänd motordriven gaffelvagn med manuell lyftfunktion.

  Motorlyftvagn semielektrisk är en smidig och lättanvänd motordriven gaffelvagn med manuell lyftfunktion. Den semielektriska motorlyftvagnen är utrustad med underhållsfritt batteri med inbyggd laddare som ger 3 timmars effektiv användning.

  Läs mer om produkten ►

  17 600 kr
  Antal 1 St
 • Pallyftare BT Silent Lifter
  Jämför
  Artikelnr:   49530
  Artikelnr : MIG02529
  Extra tystgående

  BT Lifter Silent är en extremt tystgående lyftvagn som är utvecklad för att möta krav på en bullernivå av maximalt 60 decibel. Lyftvagnen är utrustad med styrhjul i gummi och gaffelhjul i powerthane. Baksidan av gaffelramen är klädd i en ljudabsorberande matta, en gummidämpare ser till att nedsänkning av gafflarna sker ljudlöst.

  Läs mer om produkten ►

  6 990 kr
  Antal 1 St
 • Saxlyftvagnar BT - Batteridriven
  Jämför
  Artikelnr:   49260
  Artikelnr : MIG02505
  Ger ergonomisk godshantering på lämplig arbetshöjd vilket gör den idealisk som justerbart arbetsbord. Den...

  Den perfekta lösningen för effektiv och säker manuell hantering av gods. Helsvetsad konstruktion med en helpressad gaffelprofil. Ger ergonomisk godshantering på lämplig arbetshöjd vilket gör den idealisk som justerbart arbetsbord. Har justerbara stabilisatorer som automatiskt låser trucken när gafflarna höjs vilket ger en säker och stabil hantering. Lättmanövrerat ventilreglage med neutralläge samt steglös, reglerbar sänkhastighet. Säkerhetshandtag minskar risken för hand- och klämskador. Den...

  Läs mer om produkten ►

  25 025 kr
  Antal 1 St
 • Pallyftare BT Rostfri
  Jämför
  Artikelnr:   13688
  Artikelnr : MIG01797
  Top-of-the line BT lyftvagn för korrosiva miljöer. Klarar saltvatten, fisk- och köttproduktionsmiljöer....

  Lyftvagn för korrosiva miljöer. Värstingmodellen som klarar fuktiga miljöer, saltvatten, fisk- och köttproduktions-miljöer. Utrustad med 100% rostfri eller icke-frätande komponenter. Lyftkapacitet 2000 kg. Återvinningsbar 93%. Garanti 1 år

  Läs mer om produkten ►

  25 905 kr
  Antal 1 St
 • Pallyftare BT Pro Lifter
  Jämför
  8 alternativ
  Artikelnr : MIG01041
  Ger dig extra kraft och skonar din rygg. Det ger starthjälp när det behövs som bäst.

  BTs nya lyftvagn som är en ergonomisk revolution. Gör det tunga arbetet lättare! Det mest kraftödande arbetet med en lastad lyftvagn är att få den i rörelse. PRO LIFTER ger dig extra kraft – och skonar din rygg. Ju tyngre last du ska flytta, desto tydligare blir skill naden. Genom en snabb pumprörelse med dragstången överförs kraft till styrhjulen som snurrar ett tredjedels varv. Det ger starthjälp när det behövs som bäst

  Läs mer om produkten ►

  Från 7 880 kr 
  Antal 1 St
 • Motorlyftvagn fullelektrisk 1,5 ton
  Jämför
  Artikelnr:   55073
  Artikelnr : MIG03560
  Motorlyftvagn fullelektrisk är en användarvänlig och energisnål motorlyftvagn med kompakt design. Har en...

  Motorlyftvagn fullelektrisk är en användarvänlig och energisnål motorlyftvagn med kompakt design. Har en kapacitet på upp till 1500 kg och levereras med underhållsfritt batteri. Tändning och batteriindikator sitter placerat i manöverhandtaget för smidig användning och motorlyftvagnen intar automatiskt viloläge efter en tid utan användning. Utrustad med elektromagnetiska bromsar.

  Läs mer om produkten ►

  23 290 kr
  Antal 1 St
 • Pallyftare BT med våg 2300 kg
  Jämför
  Artikelnr:   49529
  Artikelnr : MIG02528
  När du behöver uppskatta godsets vikt.

  Gaffellyftvagn med viktindikator passar bra då du behöver en ungefärlig uppgift om lastens vikt. Lyftvagnen är utrustad med en enkel variant av våg med en noggrannhet 0-200 kg = +10 kg, 201-1000 kg = +20 kg, >1000 kg = +50 kg. Skalan är 5 kg gradering. Trucken måste nollställas inför varje vägning. Batterimodulen med 4 st AA batterier klarar ca 3000 vägningscykler.

  Läs mer om produkten ►

  13 400 kr
  Antal 1 St
 • Pallyftare med långa gafflar Starkast
  Jämför
  Artikelnr:   11384
  Artikelnr : MIG01740
  En väldigt robust och kraftig gaffellyftvagn, perfekt för dig som ofta hanterar tungt och krävande gods!...

  En väldigt robust och kraftig gaffellyftvagn, perfekt för dig som ofta hanterar tungt och krävande gods! Med många förstärkningar och smart design så märks skillnaden! Bromsen ger extra säkerhet under transport då man enkelt får stopp på vagnen. Galvaniserad pump och broms. Levereras med fotbroms vilket även ger fördelar när vagnen parkeras på ett lastbilsflak eller på ojämna sluttande underlag. Dubbla klätterhjul.

  Läs mer om produkten ►

  8 645 kr
  Antal 1 St
 • Pallyftare BT WetSpec
  Jämför
  Artikelnr:   13686
  Artikelnr : MIG01795
  Högkvalitativ BT lyftvagn för måttliga våta och fuktiga miljöer. Utrustad med rostfria detaljer för...

  Lyftvagn för våtrumsapplikationer. För måttliga våta och fuktiga miljöer. För hantering av torr last i våt miljö. Utvalda slitdetaljer i rostfritt stål för längre hållbarhet. Lyftkapacitet 2300 kg. Återvinningsbar 99%. Garanti 1 å

  Läs mer om produkten ►

  7 155 kr
  Antal 1 St
 • Saxlyftvagn elektrisk 800
  Jämför
  2 alternativ
  Artikelnr : MIG03544
  Saxlyftvagn elektrisk är en saxlyftvagn med ett batteridrivet lyftsystem och elektrisk pump, vilket ger en...

  Saxlyftvagn elektrisk är en saxlyftvagn med ett batteridrivet lyftsystem och elektrisk pump, vilket ger en mer ergonomisk godshantering. Vid hantering av tunga laster eller vid frekvent användande rekommenderas det att man använder denna typ av saxlyftvagn. Den är kompakt och lätt att använda vilket gör den idealisk som justerbart arbetsbord. Saxlyftvagn elektrisk lyfter och sänker snabbt gods på upp till 1000 kg med den största batterimodellen som standard, vilket ger många driftstimmar per...

  Läs mer om produkten ►

  Från 15 995 kr 
  Antal 1 St
 • Saxlyftvagn manuell 800
  Jämför
  3 alternativ
  Artikelnr : MIG03545
  Saxlyftvagn manuell 800 är utmärkt för att flytta gods kortare sträckor samt lyfta gods till en ergonomisk...

  Saxlyftvagn manuell 800 är utmärkt för att flytta gods kortare sträckor samt lyfta gods till en ergonomisk arbetshöjd, vilket förebygger arbetsskador orsakade av tunga lyft. Saxlyftvagnen är utrustad med en manuell pump med en teleskopisk 2-stegs lyftcylinder och ett automatiskt snabblyftssystem, vilket ger dubbla lyfthastigheten på gods på upp till 150 kg. Saxlyftvagn manuell 800 mm har hjul i polyuretan och finns i två modeller med olika gaffellängder.

  Läs mer om produkten ►

  Från 7 090 kr 
  Antal 1 St
 • Pallyftare Quicklift nylon
  Jämför
  2 alternativ
  | Artikelnr: Välj gaffelhjul material
  Artikelnr : MIG03542
  Pallyftare Quicklift nylon är en underhållsfri gaffellyftvagn med snabblyftsystem och ergonomsikt handtag....

  Pallyftare Quicklift nylon är en underhållsfri gaffellyftvagn med snabblyftsystem och ergonomsikt handtag. Med en lyfthastighet på 25 mm/pumpslag lyfter denna pallyftare snabbt och lätt upp till 2300 kg. Pallyftare Quicklift nylon har överlastventil, underhållsfria bussningar samt RS-lager. Den robusta konstruktionen ger pallyftaren lång livslängd. Båda modellerna har både styr- och gaffelhjul i nylon.

  Läs mer om produkten ►

  Från 4 145 kr 
  Antal 1 St
 • Pallyftare galvaniserad
  Jämför
  Artikelnr:   55044
  Artikelnr : MIG04138
  Pallyftare galvaniserad är en gaffellyftvagn i galvaniserat stål som är anpassad för att passa miljöer med...

  Pallyftare galvaniserad är en gaffellyftvagn i galvaniserat stål som är anpassad för att passa miljöer med låg till medium korrosion. Pallyftare galvaniserad är utrustad med boggiehjul i nylon och har en kapacitet på upp till 2000 kg.

  Läs mer om produkten ►

  7 895 kr
  Antal 1 St
 • Motorlyftvagn fempunktsstöd
  Jämför
  Artikelnr:   55074
  Artikelnr : MIG03561
  Motorlyftvagn fempunktsstöd är en prisvärd elektrisk pallvagn med ett genomgående säkerhetstänk. Passar...

  Motorlyftvagn fempunktsstöd är en prisvärd elektrisk pallvagn med ett genomgående säkerhetstänk. Är utrustad med Curtis styrsystem som är utvecklat för att vara lätt att anpassa till föraren och ge hög tillförlitlighet. Det ergonomiskt utformade handtaget och kontrollerna gör maskinen bekväm och lättkörd samt sparar armar och axlar hos föraren. Fempunktsstödet och krypkörningsfunktionen ger stabilare körning. Motorlyftvagn fempunktsstöd har en automatisk hastighetssänkning vid kraftiga eller...

  Läs mer om produkten ►

  26 700 kr
  Antal 1 St


Ett smidigare och säkrare sätt för att hantera de tunga lyften är att ha rätt utrustning. En palllyftare gör ditt lyft av tyngre gods enklare och är ett smidigt sätt vid förflyttning av gods.

Vi erbjuder pallyftare i olika utföranden, de finns bland annat med olika längd på gafflarna och med quickliftfunktion. Det finns varianter som är perfekta i trånga utrymmen och som klarar av en hög maxvikt. Är du i behov av att väga godset på pallen bör du titta på våra palllyftare med våg, de både lyfter och väger godset.

Välkommen att kontakta oss så hjälper vi dig att hitta den pallyftare du behöver. Vi är tillgängliga på tel 031 706 10 00 eller sales@witre.se.