Du kanske letar efter:

Sadelstol Mini Flexmatic

X
Sadelstol Mini Flexmatic
4 660,00 kr
 exkl. moms
5 825,00 kr inkl. moms
styck
Färg : Välj din Färg
Produktpriset kan komma att uppdateras baserat på dina val
Artikelnr: : Välj färg
  • Snabba leveranser
  • Minst 3 års garanti
  • 60 dagars retur- och ångerrätt

Beskrivning

  • Sadelstolen Mini har en kärna av trä, stoppning av kallskum och klädsel i tyg eller konstläder. Sitsens mått är 38 x 29 x 23 cm och är den minsta av våra sadelsitsar. Observera att Sadelstol Mini INTE kan fås med ryggstöd. Med Flexmatic ställs sitsen automatiskt in till optimal sittställning (utan ryggstöd). På stolar med Flexmatic anpassas sittvinkeln utifrån tyngdpunkten så att användaren alltid sitter bekvämt och dynamiskt med aktiverade ryggmuskler. Flexmatic ger både rörelsefrihet och optimalt stöd.

Miljövänliga och/eller sociala fördelar

Denna förpackning är återvinningsbar till 100 %, vilket betyder att dess samtliga komponenter vid slutet av livslängden kommer att kunna återvinnas i distinkta produkter via specifika återvinningsprocesser.
Denna förpackning är, helt eller delvis, återvunnen, vilket innebär att den är tillverkad av material som gått igenom specifika återvinningsprocesser (se de tekniska egenskaperna för mer information).
Denna produkt är, helt eller delvis, återvunnen, vilket innebär att den är tillverkad av material som gått igenom specifika återvinningsprocesser (se de tekniska egenskaperna för mer information).

Detaljer

Produktinformation

Varunamn Sadelstol Mini Flexmatic
Varumärke Global
Förpackning styck

Teknisk specifikation

Modell stolar Låg
Sits, bredd (mm) 380 mm
Sits, djup (mm) 290 mm
Sits, material Tyg
Minimal sitthöjd (mm) 530 mm
Maximal sitthöjd (mm) 720 mm
Produktens ursprung Gjord i EU
Återvinningsbar förpackning Ja - 100%
Maximal belastning (kg) 110 kg
Återvunnen produkt (%) 42 %
Återvunnen förpackning (%) 70 %

Våra recensioner är äkta och tillförlitliga. Klicka här om du vill veta mer om våra förfaranden för autentisering och kontroll.