Du kanske letar efter:

Stol Bimos Unitec 9653-1103

X
Stol Bimos Unitec 9653-1103
2 830,00 kr
 exkl. moms
3 537,50 kr inkl. moms
styck
Artikelnr:   5703450
  • Snabba leveranser
  • Minst 3 års garanti
  • 60 dagars retur- och ångerrätt

Beskrivning

  • Sitt bekvämt medan du arbetar på den här stadiga arbetsstolen. Optimalt stöd för ryggen tack vare det justerbara ryggstödet, som ger permanent ryggkontakt. Sitthöjden är enkel att justera. Lämplig för hårda golv tack vare de dubbla gummihjulen.

Miljövänliga och/eller sociala fördelar

Denna förpackning är återvinningsbar till 100 %, vilket betyder att dess samtliga komponenter vid slutet av livslängden kommer att kunna återvinnas i distinkta produkter via specifika återvinningsprocesser.
Denna förpackning är, helt eller delvis, återvunnen, vilket innebär att den är tillverkad av material som gått igenom specifika återvinningsprocesser (se de tekniska egenskaperna för mer information).
Denna produkt är ergonomisk, vilket betyder att den genom sin användning garanterar goda arbetsförhållanden avseende användarnas hälsa och säkerhet (t.ex. genom att undvika muskuloskeletala problem).
Denna produkt är märkt med GS (“Geprüfte Sicherheit“, ”säkerhetsutvärderad” på svenska) vilket säkerställer att produkten har undergått säkerhetstester av en ackrediterat certifieringsorgan.
Denna produkt är, helt eller delvis, återvunnen, vilket innebär att den är tillverkad av material som gått igenom specifika återvinningsprocesser (se de tekniska egenskaperna för mer information).

Detaljer

Produktinformation

Varumärke Bimos
Förpackning styck

Teknisk specifikation

Modell stolar Låg
Sits, bredd (mm) 460 mm
Sits, djup (mm) 470 mm
Ryggstöd, höjd (mm) 460 mm
Sits, material Tyg
Fotring Ø nej
Typ av fot Hjul
Minimal sitthöjd (mm) 440 mm
Maximal sitthöjd (mm) 620 mm
Synkron teknik ja
Garanti 10 år
GS TUV Rheineland ja
GS_CTBA ja
Standard EN 1021 EN 1021
Reglage ryggstödshöjd ja
Permanent kontakt ja
Reglage sitthöjd ja
Produktens ursprung Gjord i Tyskland
Återvinningsbar förpackning Ja - 100%
Ergonomisk ja
Återvunnen produkt (%) 55 %
Återvunnen förpackning (%) 80 %

Våra recensioner är äkta och tillförlitliga. Klicka här om du vill veta mer om våra förfaranden för autentisering och kontroll.