Du kanske letar efter:

Arbetsstol ESD tyg, låg, hjul

X
Arbetsstol ESD tyg, låg, hjul
5 615,00 kr
 exkl. moms
7 018,75 kr inkl. moms
styck
Artikelnr:   55713
  • Snabba leveranser
  • Minst 3 års garanti
  • 60 dagars retur- och ångerrätt

Beskrivning

  • Avledande stol där sits och rygg är klädda med ett specialtyg där metalltrådar är invävda i tyget, resistans till jord = 10 Ohm. Femfotskryss i aluminium. Gasreglering av sitthöjd. Stolen har Euromatic mekanik där sitsen är justerbar 12º framåt och 5º bakåt och ryggstödet är justerbart 16º framåt och 6º bakåt.
  • Betyder Electro Static Discharge, endast produkter kan ESD märkas. Vi är ofta laddade av statisk elektricitet, och kan urladdas blixtsnabbt. Urladdar vi genom känsliga komponenter kan dessa bli förstörda. För att undvika detta kan arbetsplatsen ESD-skyddas.

Miljövänliga och/eller sociala fördelar

Denna förpackning är återvinningsbar till 100 %, vilket betyder att dess samtliga komponenter vid slutet av livslängden kommer att kunna återvinnas i distinkta produkter via specifika återvinningsprocesser.
Denna förpackning är, helt eller delvis, återvunnen, vilket innebär att den är tillverkad av material som gått igenom specifika återvinningsprocesser (se de tekniska egenskaperna för mer information).
Denna produkt är, helt eller delvis, återvunnen, vilket innebär att den är tillverkad av material som gått igenom specifika återvinningsprocesser (se de tekniska egenskaperna för mer information).

Detaljer

Produktinformation

Varunamn Arbetsstol ESD tyg, låg, hjul, Typ av fot: Hjul, Sits, material: Tyg, Modell stolar: Låg
Varumärke Global
Förpackning styck

Teknisk specifikation

Modell stolar Låg
Sits, material Tyg
Typ av fot Hjul
Minimal sitthöjd (mm) 520 mm
Maximal sitthöjd (mm) 650 mm
Färg Grå
Maximal belastning (kg) 110 kg
Återvinningsbar förpackning Ja - 100%
Återvunnen förpackning (%) 70 %
Återvunnen produkt (%) 50 %
ESD ja

Våra recensioner är äkta och tillförlitliga. Klicka här om du vill veta mer om våra förfaranden för autentisering och kontroll.