745 mm hylla för verkstadsskåp - Manutan

X
745 mm hylla för verkstadsskåp - Manutan
By your side, every day
1 635,00 kr exkl. moms
2 043,75 kr inkl. moms
förp med 2 st 817,50 kr /st
Artikelnr:   A518168
  • Snabba leveranser
  • Minst 3 års garanti
  • 60 dagars retur- och ångerrätt

Beskrivning

  • Stålhylla för användning i kombination med skåp med svängdörrar. Gör att du enkelt kan lägga till ytterligare två nivåer för mer lagringsutrymme.
  • 10 år

Miljövänliga och/eller sociala fördelar

Denna förpackning är återvinningsbar till 100 %, vilket betyder att dess samtliga komponenter vid slutet av livslängden kommer att kunna återvinnas i distinkta produkter via specifika återvinningsprocesser.
Denna förpackning är, helt eller delvis, återvunnen, vilket innebär att den är tillverkad av material som gått igenom specifika återvinningsprocesser (se de tekniska egenskaperna för mer information).
Denna produkt är återvinningsbar till 100 %, vilket betyder att dess samtliga komponenter, vid slutet av dess livslängd, kommer att kunna återvinnas i distinkta produkter via specifika återvinningsprocesser.
Denna produkt är märkt med GS (“Geprüfte Sicherheit“, ”säkerhetsutvärderad” på svenska) vilket säkerställer att produkten har undergått säkerhetstester av en ackrediterat certifieringsorgan.
Denna produkt är, helt eller delvis, återvunnen, vilket innebär att den är tillverkad av material som gått igenom specifika återvinningsprocesser (se de tekniska egenskaperna för mer information).

Detaljer

Produktinformation

Varunamn 745 mm hylla för verkstadsskåp, Levereras monterad: ja, Återvinningsbar förpackning: Ja - 100%
Varumärke Manutan
Förpackning förp med 2 st

Teknisk specifikation

Återvunnen förpackning (%) 100 %
Garanti 10 år
Levereras monterad ja
Återvinningsbar förpackning Ja - 100%
GS TUV Rheineland ja
Återvunnen produkt (%) 20 %
Återvinningsbar produkt Ja - 100%

Våra recensioner är äkta och tillförlitliga. Klicka här om du vill veta mer om våra förfaranden för autentisering och kontroll.

Q&A