Du kanske letar efter:

Arbetsstol Ergo TEC hög Vinyl

X
Arbetsstol Ergo TEC hög Vinyl
3 345,00 kr
 exkl. moms
4 181,25 kr inkl. moms
styck
Artikelnr:   978M575
  • Snabba leveranser
  • Minst 3 års garanti
  • 60 dagars retur- och ångerrätt

Beskrivning

  • Ergonomisk verkstadsstol för bekväm arbetsställning. Möjliggör permanent kontakt mellan rygg och ryggstöd. Enkelt att justera sitsens höjd och djup. Hög med fotring och glidfötter.

Miljövänliga och/eller sociala fördelar

Denna förpackning är återvinningsbar till 100 %, vilket betyder att dess samtliga komponenter vid slutet av livslängden kommer att kunna återvinnas i distinkta produkter via specifika återvinningsprocesser.
Denna förpackning är, helt eller delvis, återvunnen, vilket innebär att den är tillverkad av material som gått igenom specifika återvinningsprocesser (se de tekniska egenskaperna för mer information).
Denna produkt är återvinningsbar till 100 %, vilket betyder att dess samtliga komponenter, vid slutet av dess livslängd, kommer att kunna återvinnas i distinkta produkter via specifika återvinningsprocesser.
Denna produkt är ergonomisk, vilket betyder att den genom sin användning garanterar goda arbetsförhållanden avseende användarnas hälsa och säkerhet (t.ex. genom att undvika muskuloskeletala problem).
Denna produkt är, helt eller delvis, återvunnen, vilket innebär att den är tillverkad av material som gått igenom specifika återvinningsprocesser (se de tekniska egenskaperna för mer information).

Detaljer

Produktinformation

Varumärke Topstar
Förpackning styck

Teknisk specifikation

Sits, bredd (mm) 460 mm
Fotring Ø ja
Sits, djup (mm) 440 mm
Ryggstöd, bredd (mm) 400 mm
Ryggstöd, höjd (mm) 430 mm
Modell stolar Hög
Sits, material Vinyl
Minimal sitthöjd (mm) 600 mm
Maximal sitthöjd (mm) 880 mm
Typ av fot Glidfötter
Permanent kontakt ja
Garanti 3 år
Återvunnen förpackning (%) 100 %
Återvunnen produkt (%) 90 %
Återvinningsbar förpackning Ja - 100%
Återvinningsbar produkt Ja - 100%
Ergonomisk ja
Produktens ursprung Gjord i Tyskland

Våra recensioner är äkta och tillförlitliga. Klicka här om du vill veta mer om våra förfaranden för autentisering och kontroll.